Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Opt persoane, intre care si romani, salvate de la sclavie intr-o ferma din Hampshire

B1 B1,
Marea Britanie: Opt persoane, intre care si romani, salvate de la sclavie intr-o ferma din Hampshire

Un numar de opt persoane, inclusiv romani, au fost salvate de politia britanica dintr-o ferma din Hampshire, M;area Britanie, in urma unei investigatii privind explotarea in conditii similare sclaviei,. continuă pe B1

FOTO VIDEO Cea mai bine platita cocota masculina din Marea Britanie: Singura meserie in care poti afla la fel de multe ca mine despre oameni este psihologia

Josh Brandon castiga pana la 5. 000 de euro pe noapte sau 38. 000 de euro pe luna ca escorta, tanarul fiind considerat cea mai bine platita cocota masculina din Marea Britanie. Barbatul considera ca are o cariera la fel ca oricare alta, in care sexul nu este totul, si vrea sa schimbe parerea oamenilor despre industria in care lucreaza.

Accident grav la Bacau: Cinci persoane ranite, intre care doi copii de 4 si 10 ani

Un accident grav s-a produs, marti seara, la Bacau, in urma caruia cinci persoane, intre care si doi copii de patru si zece ani, au fost ranite. Potrivit politiei, este vorba despre o ciocnire intre doua masini. Soferul uneia dintre acestea nu a acordat prioritate de trecere intr-o intersectie, anunta Mediafax.

Asistenti medicali si bucatari, cautati in Irlanda, Marea Britanie si Norvegia, prin reteaua Eures. Salariile pot ajunge la 43.000 de euro pe an

Mai multe posturi de asistente medicale si bucatari sunt valabile pentru tari precum Irlanda, Marea Britanie sau Norvegia. Potrivit anunturilor angajatorilor, publicate in reteaua europeana Eures, salariile oferite pot urca pana la 43. 000 de euro brut pe an.

Bebelus urias, cantarind peste 7 kilograme si avand 67 centimetri inaltime, nascut in Marea Britanie

O femeie din Marea Britanie a nascut un bebelus urias. Micutul, cu o greutate de peste 7 kilograme 200 are o inaltime de 67 de centimentri si este unul dintre cei mai mari copii adusi pe lume pe cale naturala,.

Un bebelus urias nascut in Marea Britanie

Cu o greutate de peste 7,2 kilograme la nastere si o inaltime de peste 67 centimetri, George este unul dintre cei mai mari copii adusi pe lume pe cale naturala in Marea Britanie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )