Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marea Britanie: Rezultate prea stranse in exit-poll-uri pentru declararea unui castigator in 76 de cirscumscriptii electorale

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Rezultate prea stranse in exit-poll-uri pentru declararea unui castigator in 76 de cirscumscriptii electorale

Primele exit-poll-uri au indicat rezultate prea stranse pentru desemnarea unui castigator in pana la 76 de circumscriptii din Marea Britanie. intre timp, laburistii au inceput sa lanseze apeluri pentru demisia premierului Theresa May, transmite BBC. continuă pe Adevărul

Alegeri Marea Britanie. Rezultate si scenarii dupa ce conservatorii au ramas fara majoritate in Parlament

Conservatorii, care si-au pierdut majoritatea in Parlamentul Britanic in alegerile legislative anticipate de joi, au posibilitatea fie sa formeze fie un guvern minoritar, fie o coalitie cu unul sau mai multe alte partide, scrie AFP.

Alegeri Marea Britanie. Se schimba datele negocierii pentru Brexit

Afrontul suferit de Theresa May joi la legislativele britanice risca sa schimbe datele pentru negocierile asupra Brexit, pe care sefa executivului le va aborda de pe o pozitie puternic slabita, daca ea va.

Mai multi lideri musulmani din Marea Britanie refuza sa tina slujbe pentru atacatorii de la London Bridge

Peste 200 de lideri musulmani din Marea Britanie au semnat o declaratie care condamna atacul terorist care a avut loc in Londra, sambata seara, si in care spun ca vor refuza sa tina slujbe la inmormantarile atacatorilor, potrivitTelegraph.

Alegeri Marea Britanie. Reactia Uniunii Europene privind negocierile pentru Brexit, dupa alegerile parlamentare din Marea Britanie

Alegeri Marea Britanie. Urmeaza vremuri complicate pentru Marea Britanie, dupa ce Theresa May a fost infranta in alegerile parlamentare. Partidul premierului britanic a pierdut majoritatea, iar.

ALEGERI MAREA BRITANIE. Sondaj: Partidul Conservator pe primul loc, dar pierde majoritatea absoluta

Partidul Conservator al premierului Theresa May se claseaza pe primul loc in urma scrutinului legislativ desfasurat in Marea Britanie, dar pare sa fi pierdut majoritatea.

Alegeri Marea Britanie. Theresa May va cere permisiunea reginei de a forma un Guvern, dupa ce ar fi ajuns la un acord de formare a majoritatii cu DUP

Alegeri Marea Britanie. Premierul britanic Theresa May va merge vineri, in jurul orei locale 12. 30 ora Romaniei) la regina Elisabeth a II-a pentru a cere permisiunea de formare a unui Guvern, a.

Alegeri Marea Britanie. Lira sterlina s-a depreciat dupa ce Partidul Conservator a pierdut majoritatea absoluta in Parlament

Alegeri Marea Britanie. Lira sterlina s-a depreciat semnificativ vineri, dupa ce analistii au avertizat ca este posibil ca premierul britanic Theresa May sa demisioneze pentru ca nu a reusit sa obtina.

Alegerile generale din Marea Britanie si impactul Brexit: O analiza de la Londra

Alegerile generale din Marea Britanie vor avea loc maine, cu trei ani inainte de data prevazuta initial pentru 2020. in ciuda celor trei atacuri teroriste din ultimele saptamani de la Londra si Manchester, sondajele de opinie indica faptul ca preocuparea principala a votantilor britanici ramane in continuare Brexit-ul.

JURAM PE ALLAH - ISIS AMENINTA DIN NOU! Atentate in SUA, Marea Britanie, Franta, Belgia, Rusia si Italia (VIDEO)

Gruparea terorista ISIS ameninta cu atentate sangeroase. Printre tarile vizate de jihadisti se numara Marea Britanie, Belgia, Rusia, Franta, Australia, Canada, Italia si SUA. De asemenea, teroristii.

Ce spun oficialii europeni despre rezultatele alegerilor din Marea Britanie

Comisia Europeana digera greu rezultatul alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie, in conditiile in care negocierile asupra iesirii acestei tari din Uniunea Europeana UE) ar trebui sa inceapa peste zece zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )