Libnet.ro
UNICEF

21:00

Maria Sharapova, prima semifinalista de la Madrid

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova, prima semifinalista de la Madrid

Numarul 3 mondial Maria Sharapova s-a calificat, joi la pranz, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. continuă pe Online Sport

WTA: Simona Halep ramane pe locul doi - Are un avans de 230 de puncte fata de Maria Sharapova

Eliminata prematur de la Madrid inca din primul tur), Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA, cu 7. 755 de puncte acumulate. Avantajul Simonei fata de Maria Sharapova locul doi) este de 230 de puncte.

WTA Madrid: Maria Sharapova, cu emotii in sferturi

Maria Sharapova a avut nevoie de trei seturi pentru a se califica in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea din Rusia avand probleme cu Caroline Garcia, din Franta. A fost 6-2, 4-6, 7-5 pentru campioana en-titre de la Caja Magica, dupa o partida care a durat doua ore si 35 de minute.

WTA Madrid: Maria Sharapova, in turul trei

Maria Sharapova s-a calificat, marti, in turul trei al turneului WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Mariana Duque, scor 6-1, 6-2. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Petra Kvitova 6-4, 2-6, 6-3) cu Coco Vandeweghe SUA).

Maria Sharapova la doua meciuri de revenirea pe locul 2 mondial

Jucatoarea Maria Sharapova si-a regasit forma optima la turneul de la Madrid, unde are de aparat titlul obtinut in 2014 dupa finala disputata impotriva Simonei Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )