Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marian Capatana a fost incatusat pentru ca s-a dus sa cumpere un parfum, incalcand regulile arestului la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Marian Capatana a fost incatusat pentru ca s-a dus sa cumpere un parfum, incalcand regulile arestului la domiciliu

Marian Capatana, inculpat in dosarul penal in care a fost arestat Mircea Basescu, a incalcat regulile arestului la domiciliu si va fi reincarcerat. De Sfantul Nicolae, Marian Capatana a parasit domiciliul fara acordul Politiei, s-a dus intr-un duty-free unde a cumparat un parfum pentru prietena sa. continuă pe România Liberă

Marian Capatana risca sa fie incatusat deoarece s-a dus sa cumpere un parfum, incalcand regulile arestului la domiciliu

Marian Capatana, inculpat in dosarul penal in care a fost arestat Mircea Basescu, a incalcat regulile arestului la domiciliu si va fi reincarcerat. Fara a cere permisiunea Politiei, Marian Capatana s-a dus intr-un duty-free de unde a cumparat un parfum pentru a-l darui prietenei sale de Mos Nicolae.

Mircea Basescu si Marian Capatana, din nou in fata judecatorilor constanteni

Mircea Basescu si Marian Capatana se vor prezenta astazi in fata judecatorilor constanteni. La Tribunalul Constanta are loc al doilea termen in procesul pe fond al celor doi.

A fost ARESTAT pentru ca ar fi CUMPARAT voturi pentru Klaus Iohannis. Ce le promitea alegatorilor

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia ca ar fi cumparat voturi pentru Klaus Iohannis din bani publici. Practic, in calitate de sef al.

Marian Capatana a incalcat regula privind arestul la domiciliu

Marian Capasana, judecat alaturi de Mircea Basescu in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial, a incalcat regula privind arestul la domiciliu. El a mers la un magazin din zona Poarta 1 de unde a cumparat un parfum pentru iubita sa.

Marian Capatana: Mircea Basescu si avocatul lui m-au pus sa mint, cu promisiunea ca nu vom avea probleme cu justitia

Mircea Basescu va fi confruntat cu Bercea Mondial si Basica la urmatorul termen al procesului din luna ianuarie. Asta dupa ce astazi, fratele presedintelui Traian Basescu si intermediarul banilor, Marian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )