Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marian Oprisan, audiat la DNA

România Liberă România Liberă,
Marian Oprisan, audiat la DNA

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a venit, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, unde e spus ca a fost citat sa dea declaratii in calitate de martor in ancheta privind expertele contabile care au intocmit raportul in dosarul sau. Marian Oprisan a spus, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca nu exista niciun prejudiciu in dosarul in care este judecat si ca pot veni si cinci milioane de alti specialisti care sa faca expertiza in dosarul sau, pentru ca toti vor constata ca rezultatul nespecialistului DNA este unul eronat. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), luni, el spunand ca a fost citat sa dea declaratii in calitate de martor in dosarul expertelor contabile care au intocmit raportul in dosarul sau.

VIDEO. Marian Oprisan, audiat la DNA

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a venit, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, unde e spus ca a fost citat sa dea declaratii in calitate de martor in ancheta privind expertele contabile care au intocmit raportul in dosarul sau. Marian Oprisan a spus, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca nu exista niciun prejudiciu in dosarul in care este judecat si ca pot veni si cinci milioane de alti specialisti care sa faca expertiza in dosarul sau, pentru ca toti vor constata ca rezultatul nespecialistului DNA este unul eronat.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a venit, luni, la DNA, el spunand ca a fost citat sa dea declaratii in calitate de martor in ancheta privind expertele contabile care au intocmit raportul in dosarul sau.

Expertul agreat de Ministerul de Justitie din dosarul de coruptie al lui Marian Oprisan, audiat la DNA Bucuresti

Ileana Roxana Pintea, expertul contabil aflat pe lista expertilor agreati de catre Ministerul Justitiei, a ajuns in aceasta seara la DNA.

Marian Oprisan da explicatii la DNA: Nu am comis niciodata nicio infractiune

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea Marian Oprisan a ajuns in jurul orei 14,45 la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a da declaratii.

Experta din dosarul lui Marian Oprisan, audiata la DNA

Experta din dosarul de coruptie al lui Marian Oprisan este audiata la DNA, in Capitala, fiind suspectata ca ar fi incercat sa intocmeasca o expertiza contabila favorabila sefului Consiliului Judetean CJ) Vrancea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Marian Vanghelie, audiat la DNA in legatura cu alegerile prezidentiale organizate in diaspora

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Potrivit unor surse judiciare, acesta urmeaza sa fie chestionat in legatura cu modul in care au fost organizate alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 in diaspora.

Marian Oprisan, audiat la DNA: Basescu a dat ordin in 2005 sa-mi faca dosar. Prejudiciul este fals si contrafacut

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a fost citat luni la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care a fost trimis in judecata, in anul 2006. in fata sediului, Oprisan le-a spus.

Marian Oprisan, seful CJ Vrancea, AUDIAT la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan PSD), a fost, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, acolo unde sustine ca a fost chemat sa dea declaratii in calitate de martor. Este vorba.

VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, la DNA

Marian Oprisan a parasit luni sediul DNA in jurul orei 16:45, sustinand ca este nevinovat si nu merita eticheta de baron, el nefiind altceva decat un om care si-a facut datoria. In opinia sa, arestarea preventiva a celor doua experte contabile din dosarul in care presedintele CJ Vrancea este acuzat de coruptie nu va face decat sa amane din nou pronuntarea unei decizii in cazul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )