Libnet.ro
UNICEF

05:15

Marian Oprisan, despre cererea sa pentru demisia lui Zgonea: O chestiune simbolica, cer discutie in partid

B1 B1,
Marian Oprisan, despre cererea sa pentru demisia lui Zgonea: O chestiune simbolica, cer discutie in partid

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, miercuri, ca cererea sa privind demisia lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei si a Comisiei de Cod electoral a reprezentat o chestiune simbolica. Va spun,. continuă pe B1

Marian Oprisan, despre cererea sa pentru demisia lui Zgonea: O chestiune simbolica, cer discutie in partid (VIDEO)

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, miercuri, ca cererea sa privind demisia lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei si a Comisiei de Cod electoral a reprezentat o chestiune simbolica. Va spun,.

Scandal in PSD: Oprisan i-a cerut demisia lui Zgonea

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan i-a cerut, miercuri, in BPN, demisia lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ca urmare a adoptarii in Comisia de Cod electoral a votului indirect pentru presedintii de CJ, au precizat surse din PSD pentru Mediafax.

Oprisan i-a cerut DEMISIA lui Zgonea din functia de presedinte al Camerei

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan i-a cerut, miercuri, in BPN, demisia lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ca urmare a adoptarii in Comisia de Cod electoral a votului .

De ce i-a cerut Oprisan demisia lui Zgonea

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, miercuri, ca cererea sa privind demisia lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei si a Comisiei de Cod electoral a reprezentat o chestiune simbolica, aratand ca a solicitat discutarea modalitatii de vot pentru presedintii de CJ in Biroul Permanent si Comisia Executiva.

Scandal in PSD: Marian Oprisan i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea

Un scandal a izbucnit, miercuri seara, in interiorul PSD, dupa ce MarianOprisan, vicepresedinte al formatiunii politice, i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea. Oprisan i-a cerut demisia presedintelui Camerei.

Cele doua experte contabile din dosarul lui Marian Oprisan, eliberate din arest si puse sub control judiciar

Expertele contabile Ileana Cernea si Valentina Musuroiu, care au intocmit expertiza din dosarul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vor fi judecate sub control judiciar. Curtea de Apel Bucure.

Valeriu Zgonea, despre cererea privind-o pe Udrea: Un parlamentar nu poate intra in catuse in comisie sau plen

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, referitor la noua cerere a DNA de arestare preventiva, ca Elena Udrea, fiind inca deputat, nu poate intra cu catuse in plenul Camerei si nici in comisie, aratand ca este o situatie delicata si va solicita ministrului Justitiei o solutie, transmite Mediafax.

Ce spune Ponta despre cererea PNL pentru o comisie de ancheta a Fondului de rezerva

Premierul Victor Ponta a apreciat cererea liberalilor de a forma o comisie de ancheta pentru modul in care a fost administrat Fondul de rezerva in perioada 2013-2014 ca fiind desprinsa din Caragiale si a subliniat ca Guvernul sau a avut cel mai mic Fond de rezervp, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )