Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Preda, Miscarea Populara: Proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea tarii

Adevărul Adevărul,
Marian Preda, Miscarea Populara: Proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea tarii

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca membrii Fundatiei Miscarea Populara sunt ingrijorati de faptul ca proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea Romaniei. continuă pe Adevărul

Declaratie SURPRINZATOARE. Marian Preda: Tara va fi divizata! Vezi de ce.

Membrii Fundatiei Miscarea Populara sunt ingrijorati de faptul ca proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea Romaniei, a declarat, sambata, la Alba Iulia, presedintele fundatiei, Marian Preda, potrivit Mediafax. Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a constatat, in urma discutiilor cu membrii Fundatiei Miscarea Populara din Alba si din tara, ca exista o ingrijorare majora in privinta .

Marian Preda avertizeaza: Modificarea Constitutiei si regionalizarea vor duce la divizarea Romaniei

Proiectele de modificare a Constitutiei si regionalizarea vor duce la divizareaRomaniei, a avertizat, sambata presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, scrie Mediafax. Din discutii rezult.

Fundatia Miscarea Populara: Modificarea Constitutiei si regionalizarea vor duce la divizarea Romaniei

Membrii Fundatiei Miscarea Populara sunt ingrijorati de faptul ca proiectele de modificare a Constitutiei si de regionalizare vor duce la divizarea Romaniei, a declarat, sambata, la Alba Iulia,.

Diaconescu: Miscarea Populara deranjeaza deoarece tulbura linistea din mediul politic.

Cristian Diaconescu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca se asteapta ca inregistrarea partidului sa dureze, avand in vedere pasiunile si impotrivirea de pe tot spectrul politic in privinta formatiunii, care tulbura linistea din mediul politic, potrivit Mediafax. Cristian Diaconescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Miscarea Populara deranjeaza deoarece a inceput sa tulbure linistea din mediul politic, motiv pentru care se .

Cristian Diaconescu: Miscarea Populara a tulburat linistea din mediul politic

Cristian Diaconescu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca se asteapta ca inregistrarea partidului sa dureze, avand in vedere pasiunile si impotrivirea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )