Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marian Preda: Vom infiinta Partidul Miscarea Populara, cu care sa participam la alegerile europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Marian Preda: Vom infiinta Partidul Miscarea Populara, cu care sa participam la alegerile europarlamentare

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca s-au inceput demersurile pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara. Obiectivele noastre sunt clare, sa infiintam un partid cu care sa participam la alegerile europarlamentare, a declarat Preda. continuă pe Hotnews

VIDEO Marian Preda: In zece zile vom infiinta Partidul Miscarea Populara, cu care sa participam la alegerile europarlamentare

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca intr-un termen de maximum zece zile vor fi depuse toate documentele si semnaturile pentru constituirea Partidului Miscarea Populara. Obiectivele noastre sunt clare, sa infiintam un partid cu care sa participam la alegerile europarlamentare, a declarat Preda.

Partidul Miscarea Populara isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale

Fundatia Miscarea Populara anunta infiintarea unui nou partid pe scena politica din Romania. Presedintele Marian Preda a declarat ca Partidul Miscarea Populara va intra in cursa pentru presedintia tarii, proiect sustinut de presedintele Traian Basescu.

Marian Preda, Miscarea Populara: Obiectivele noastre sunt clare, sa infiintam un partid cu care sa mergem la prezidentiale

Fundatia Miscarea Populara anunta infiintarea unui nou partid cu acelasi nume pe scena politica din Romania. Presedintele Marian Preda a declarat ca Partidul Miscarea Populara va intra in cursa pentru presedintia tarii. Initiativa Miscarii Populare este sustinuta de presedintele Traian Basescu.

Marian Preda: Partidul Miscarea Populara va fi infiintat in zece zile, vrem sa candidam la europarlamentare

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat, sambata, ca documentele si semnaturile pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara vor fi depuse in termen de zece zile. Am trecut.

Marian Preda: Miscarea Populara vrea sa isi infiinteze cat mai repede partidul

Un grup de initiativa din cadrul Fundatiei Miscarea Populara demareaza procedura de strangere a semnaturilor pentru a constitui un partid complementar, a declarat, astazi, Marian Preda, liderul Fundatiei Miscarea Populara.

Marian Preda: Peste zece zile depunem documentele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat, sambata, ca peste 7-10 zile vor fi depuse la Tribunal documentele si semnaturile pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara,.

Basescu se intalneste cu membrii Fundatiei Miscarea Populara.

Presedintele Traian Basescu participa, sambata, la un eveniment organizat de membrii Fundatiei Miscarea Populara la Vila Lac 1, potrivit unui comunicat in care este anuntata intalnirea membrilor fondatori ai Fundatiei cu coordonatorii filialelor judetene, scrie rtv. net. In data de 29 iunie 2013, la Vila Lac 1, va avea loc intalnirea membrilor fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara cu coordonatorii filialelor constituite la nivel judetean. La eveniment a fost invitat si domnul Traian .

Traian Basescu, dupa intalnirea cu Miscarea Populara: I-am incurajat sa-si faca un ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, dupa intalnirea cu reprezentantii Fundatiei Miscarea Populara, ca aceasta are nevoie de un vehicul politic pentru indeplinirea obiectivelor. Seful statului a adaugat ca nu s-a discutat aspectul infiintarii Partidului Miscarea Populara la aceast intalnire, dar ca este nevoie de o astfel de initiativa. M-am bucurat ca cei din conducerea Fundatiei au vrut sa faca o intalnire cu sefii filialelor si ca m-au invitat. Nu s-a discutat despre partid, desi .

Traian Basescu participa la intalnirea membrilor fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara, la Vila Lac 1

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara se intalnesc sambata, la Vila Lac 1, cu coordonatorii filialelor constituite la nivel judetean, informeaza un comunicat de presa. La eveniment a fost invitat si presedintele Traian Basescu, care va participa exclusiv la intalnirea membrilor.

VIDEO Traian Basescu a participat la intalnirea membrilor fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara, la Vila Lac 1: Procesele de modernizare si democratia trebuie pazite in continuare/ Ii incurajez sa aiba un vehicul politic

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara s-au intalnit sambata, la Vila Lac 1, cu coordonatorii filialelor constituite la nivel judetean, informeaza un comunicat de presa. La eveniment a participat si presedintele Traian Basescu. Eu m-am bucurat ca cei din conducerea Miscarii Populare a facut o sedinta cu filialele. Am vrut ca filialele sa auda de la mine de ce am vrut sa se creeze aceasta fundatie, care ar trebui sa aiba ca principal motiv procesele de modernizare a statului, a declarat dupa intalnire seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )