Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie, primul pe lista Partidului Ecologist pentru un loc de deputat la Calarasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marian Vanghelie, primul pe lista Partidului Ecologist pentru un loc de deputat la Calarasi

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, care la alegerile locale din 27 septembrie a candidat fara succes pentru un nou mandat, deschide lista Partidului Ecologist Roman pentru un loc de deputat la Calarasi. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Vanghelie, primul pe lista Partidului Ecologist pentru un loc de deputat la Calarasi PER i-a adunat si pe Serban Nicolae, Liviu Plesoianu sau deputatul mitraliera

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, care la alegerile locale din 27 septembrie a candidat fara succes pentru un nou mandat, deschide lista Partidului Ecologist Roman pentru un loc de deputat la Calarasi. Reamintim ca tot din partea acestui partid vor candida la alegerile parlamentare si Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, plecati recent din PSD, dupa ce nu s-au mai regasit pe liste.

Marcel Pavel si Sanda Ladosi, pe listele Partidului Ecologist pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Canaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza in Mures pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cei doi artisti au devenit colegi de partid cu Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si.

Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist

Cantaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, conform G4media.

VIDEO Marian Vanghelie, in emisiunea lui Denise Rifai: Daca nu intram in politica, azi eram printre cei mai bogati oameni din Romania

In editia de marti seara a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, jurnalista s-a aflat fata in fata cu Marian Vanghelie,fost primar al sectorului 5 al Capitalei, personalitate vocala si controversata a politicii romanesti. Fostul edil a clarificat o serie de aspecte, atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea personala, marturisind cati bani a facut din politica, dar si motivul pentru care a divortat de prima sotie.

Cati bani castiga acum Marian Vanghelie. Ce s-a intamplat cu ceasurile lui de 100.000 de euro

Marian Vanghelie a fost considerat mereu un om foarte bogat, iar declaratia lui de avere a fost mereu punctul nevralgic al multor polemici. Stangeam doua genti de bani pe zi, aranjati cu banderola, ca mai depuneam si la banca. Nu puteai sa ii tii mereu dupa tine in portbagajul masinii. Se vindea tot, spunea fostul .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )