Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

România Liberă România Liberă,
Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

Contestatia lui Marian Vanghelie privind inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, in dosarul in care exte acuzat de coruptie, a fost respinsa, marti, de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe România Liberă

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis azi ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, sa ramana in arest preventiv, in dosarul in care este cercetat de procurorii DNA pentru coruptie.

iCCJ a decis: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti ca primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, sa ramana in arest preventiv, in dosarul in care este cercetat pentru coruptie, informeaza.

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis marti ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, sa ramana in arest preventiv, in dosarul in care este cercetat de procurorii DNA.

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane dupa gratii

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis marti ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, sa ramana in arest preventiv, in dosarul in care este cercetat de procurorii DNA pentru coruptie.

Marian Vanghelie contesta decizia judecatorilor de a nu fi cercetat in arest la domiciliu

Marian Vanghelie vrea sa iasa din arest si contesta la Instanta Suprema decizia judecatorilor care i-au respins cererea de a fi cercetat in arest la domiciliu. Pana acum, primarul suspendat al sectorului 5 nu.

Marian Vanghelie afla azi daca iese din spatele gratiilor

Marian Vanghelie afla astazi daca pleaca acasa. Acesta a cerut din nou inlocuirea arestului preventiv cu masura controlului judiciar sau a arestului la domiciliu. Fostul edil a facut aceeasi cerere.

Vicepresedintele CJ Caras Severin, Ghiorghioni Ionesie, a fost trimis in judecata in arest preventiv

Procurorii DNA Timisoara l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Ghiorghioni Ionesie, vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, pentru doua infractiuni de trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )