Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mariana Moncea, judecatoarea care de 7 ani nu reuseste sa rezolve insolventa Realitatea TV, cere apararea reputatiei (VIDEO)

B1 B1,
Mariana Moncea, judecatoarea care de 7 ani nu reuseste sa rezolve insolventa Realitatea TV, cere apararea reputatiei (VIDEO)

Judecatoarea Mariana Moncea, cea care de sapte ani nu reuseste sa rezolve dosarul insolventei Realitatea Media, cere apararea reputatiei. Moncea a sustinut in plenul CSM ca a fost chiar amenintata pentru a re. continuă pe B1

CSM, decizie in cazul Marianei Moncea, judecatoarea care de 7 ani nu reuseste sa rezolve insolventa Realitatea TV: Cererea de aparare a reputatiei, RESPINSA

UPDATE:Sectia pentru judecatoria Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, solicitarea judecatoarei Mariana Moncea de aparare a reputatiei, depusa de aceasta pe motiv ca, intr-un interviu d.

CSM, decizie in cazul Marianei Moncea, judecatoarea care de 7 ani nu reuseste sa rezolve insolventa Realitatea TV: Cererea de aparare a reputatiei, RESPINSA cu o majoritate covarsitoare

UPDATE: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, solicitarea judecatoarei Mariana Moncea de aparare a reputatiei, depusa de aceasta pe motiv ca, intr-un interviu difuzat de B1 TV, Elan Schw.

Radu Banciu, despre judecatoarea Mariana Moncea, care nu reuseste de 7 ani sa rezolve insolventa Realitatea TV: A ramas cu rusinea intreaga! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia CSM de a respinge solicitarea judecatoarei Mariana Moncea, magistratul care de 7 ani nu poate rezolva dosarul de insolventa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )