Libnet.ro
UNICEF

22:15

Marile aeroporturi din Germania sunt afectate, astazi, de o greva a personalului de la sol

Antena3 Antena3,
Marile aeroporturi din Germania sunt afectate, astazi, de o greva a personalului de la sol

Marile aeroporturi din Germania sunt afectate, astazi, de o greva a personalului de la sol, programata intre 4. 30 si 15. 30, ora Romaniei. Compania aeriana Lufthansa a anulat aproximativ 600 de zboruri. continuă pe Antena3

Greva la Lufthansa. Personalul de la sol de pe marile aeroporturi din Germania a incetat lucrul

Marile aeroporturi din Germania sunt afectate, astazi, de o greva a personalului de la sol, programata intre 4. 30 si 15. 30, ora Romaniei. Compania aeriana Lufthansa a anulat aproximativ 600 de zboruri.

Mai multe aeroporturi din Germania se vor afla, joi, in greva

Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara, intre care si cel din Frankfurt, sa intre in greva joi. Aeroporturile Frankfurt si Munchen, cele doua cele mai.

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri.

Compania aeriana germana,Lufthansa, va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din Frankfurt, aeroportul numarul trei la nivel european, potrivit B1. Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara sa faca greva joi, in cadrul unui conflict privind salariile. Verdi conteaza pe participarea a 1. 400 de membri ai personalului de la sol al aeroportului. Citeste si: Pilotii Lufthansa .

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri

Aproape 600 de zboruri vor fi anulate din cauza grevei la Lufthansa! Compania aeriana germana va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din.

Soferul unui autocar ce se intorcea din Germania a fost batut la comanda unui pasager

Soferul unui autocar ce se intorcea din Germania a fost batut aseara de doi indivizi, chiar in autogara firmei de transport, din Bucuresti. Barbatul spune ca ar fi avut o altercatie pe drum cu un pasager care.

Mediul de afaceri satmarean cere, prin intermediul Prefecturii, curse aeriane regulate spre marile orase din Germania

Prefectul Eugeniu Avram a dispus transmiterea catre Ministerul Transporturilor a unei informari privind propunerile mediului de afaceri insotite de solicitarea analizarii posibilitatii de a introduce curse regulate externe in Germania de catre operatorul aerian national.

SRI: Trei din primii zece hackeri din lume sunt romani

Trei din primii zece hackeri din lume sunt romani, sustine Gabriel Mazilu, directorul adjunct al Centrului National CYBERINT, din cadrul SRI, scrie Mediafax. Romania are deja la activ cel putin trei botneti.

Eram, Netopia: In alte state, clientii dicteaza piata. La noi, jucatorii din eCommerce sunt stapanii

ECommerce-ul din Romania este defectuos si este dictat nu de consumatori, cum se intampla in pietele dezvoltate, ci de magazinele online. Acestea, desi nu transmit oficial acest mesaj, prefera plata ramburs in detrimentul celei cu cardul, datorita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )