Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marile banci din lume au nevoie de capital de 115 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marile banci din lume au nevoie de capital de 115 miliarde euro

Cele mai mari banci din lume trebuie sa-si majoreze capitalul cu 115 miliarde euro 155 miliarde dolari) ca sa se alinieze normelor inasprite de capital, iar 60% din aceasta suma reprezinta necesarul din Europa, potrivit Comitetului Basel. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai vechi ziar din lume paseste in viitor. Publicatia va renunta la varianta tiparita

Lloyds List, cel mai vechi ziar din lume, renunta la versiunea tiparita, incepand cu data de 20 decembrie. Publicatia isi va continua activitatea doar in varianta online, relateaza huffingtonpost. com.

DSK, fostul sef FMI, va prelua conducerea unei banci din Luxemburg, cu operatiuni si in Romania

Fostul director al Fondului Monetar International, francezul Dominique Strauss-Kahn, care in 2011 a fost acuzat de viol de catre o camerista de la un hotel din New York, va prelua luna viitoare postul de presedinte.

DSK, fostul sef FMI, va prelua conducerea unei banci din Luxemburg

Fostul director al Fondului Monetar International FMI), Dominique Strauss-Kahn DSK), va prelua luna viitoare postul de presedinte al Consiliului de Administratie la banca de investitii Anatevka din Luxemburg, conform surselor de presa.

O fetita a prezentat la gradinita cea mai eficienta scutire din lume

O copila de 5 ani i-a adus educatoarei cea mai eficienta scutire din istorie - un bilet de invoire semnat chiar de presedintele american Barack Obama. Fata de 5 ani este fiica unui militar si isi.

Faze tari: Breaking Bad, varianta reala. Cum a ajuns un cuplu de britanici sa produca tone de marijuana; Cel mai gras barbat din lume si-a gasit jumatatea. Ea e femeia cu care isi va petrece restul vietii; Ti se rupe inima! La doar doi ani, isi hraneste

A gasit o ciuperca de aproape 3 kg! Florin Bintu, un barbat din Deva, a descoperit, zilele trecute, o ciuperca imensa in curtea casei sale. Aceasta face parte din specia 'Calvatia gigantea'. A fost impuscat in picior de cainele sau. Un american a fost impuscat in picior de cainele sau, in timpul unei excursii pe un lac din Minnesota. Intamplarea ciudata a avut loc dupa ce cainele.

Un proiect Google recenzeaza constitutiile din lume intreaga

Grupul Google a prezentat, luni, la New York, un nou portal care recenzeaza constitutiile din lumea intreaga, cu scopul de a ajuta mai ales tarile aflate in tranzitie politica, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )