Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marile magazine pierd anual pana la 15 mil. euro din cauza hotilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marile magazine pierd anual pana la 15 mil. euro din cauza hotilor

Peste 75% din magazinele deschise inainte de 2008 folosesc echipamente video instalate la acea data si care, desi furnizeaza imagini de buna calitate si pot fi conectate la internet, ofera mult mai putine detalii comparativ cu camerele IP moderne si. continuă pe Wall-Street Ro

Aerogara din Arad: investitie de doua mil. euro pentru extindere

Aerogara din Arad va beneficia de o investitie de doua milioane de euro pentru extinderea in spatii ale terminalului cargo, finantarea fiind asigurata de firma care a castigat licitatia pentru proiectare si realizarea lucrarilor si care isi va recupera.

TBI Bank a acumulat intr-un an active de 74 mil. euro, cu credite de 35,7 mil. euro, sub tinta initiala

TBI Bank, subsidiara locala a bancii TBI Bank EAD Sofia operata de grupul TBIF Financial Services, intrata pe piata in martie 2013, a ajuns dupa un an de activitate la active de 74 mil. euro, cu credite plasate de 35,7 mil. euro, sub tinta stabilita la.

Piata serviciilor medicale private valoreaza circa 570 mil. euro. Medicover a depasit Regina Maria

Piata serviciilor medicale private a inregistrat o incetinire a cresterii de 10-12% in ultimul an si a ajuns la aproximativ 570 de milioane de euro. Pe primul loc este Medlife, iar pe doi Medicover, dupa ce a devansat Regina Maria, situata acum pe.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )