Libnet.ro
UNICEF

00:08

Marile universitati din tara cer ierarhizarea pe criterii valorice a institutiilor de invatamant superior

Adevărul Adevărul,
Marile universitati din tara cer ierarhizarea pe criterii valorice a institutiilor de invatamant superior

Consortiul Universitaria, format din cinci dintre cele mai mari universitati din Romania, solicita evaluarea institutionala clara in scopul diferentierii pe criterii valorice a institutiilor de invatamant superior, motivand ca, in prezent, sunt judecate, nedrept, pe criterii egalitariste, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

ANALIZA Oglinda, oglinjoara, care e cel mai neperformant credit din tara?

Circa 21,6% din creditele acordate de bancile din Romania sunt considerate neperformante. De unde provin ele, pe tipuri de companii si pe sectoare de activitate? Cine genereaza aceasta neperformanta si care tipuri de credite sunt cele mai neperformante? Un studiu recent realizat de BNR arata ca in cazul microintreprinderilor, rata de neperformante se apropie de 50%, iar pe tipuri de activitati economice, constructiile si real-estate-ul aduna cele mai multe neperformante. Dar studiul aduce si cateva concluzii interesante.

Un nou COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Judetul Buzau, nordul Ilfovului si sudul judetului Dambovita, inclusiv portiuni din autostrazile Bucuresti-Pitesti si Transilvania, se afla sambata, pana la 14. 10, sub cod galben de ceata, potrivit.

Posta Romana ar putea fi desemnata din oficiu furnizorul responsabil sa asigure servicii postale de baza in orice loc din tara la tarife accesibile pana la sfarsitul anului 2018

Posta Romana ar putea fi desemnata din oficiu furnizorul responsabil sa asigure servicii postale de baza in orice loc din tara la tarife accesibile in perioada 1 ianuarie 2014 31 decembrie 2018, potrivit unui proiect de decizie scos in dezbatere publica de Autoritatea de Reglementare in Comunicatii ANCOM). Masura ar putea fi luata intrucat, in urma anuntului de intentie publicat in luna septembrie 2013, niciuna din cele doua companii interesate sa ofere aceste servicii nu a depus o cerere care sa indeplineasca conditiile de forma, dar si de eligibilitate. Oficialii ANCOM au precizat pentru HotNews. ro ca cele doua firme ale caror cereri au fost respinse sunt: Urgent Curier si Posta Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )