Libnet.ro
UNICEF

00:08

Mark Cavendish a castigat a saptea etapa a Turului Frantei

România Liberă România Liberă,
Mark Cavendish a castigat a saptea etapa a Turului Frantei

Ciclistul englez Mark Cavendish de la Etixx-Quick Step a castigat, vineri, etapa a saptea a Turului Frantei. continuă pe România Liberă

Mark Cavendish sparge gheata in Turul Frantei din acest an

Dupa mai multe etape in care a fost depasit de Andre Greipel, purtatorul tricoului verde, britanicul Mark Cavendish a scos capul la sprint si a obtinut o frumoasa victorie de etapa dupa un efort spectaculos in mansa dintre Livarot si Fougeres 190. 5 km).

Mark Cavendish a castigat etapa a sasea din Turul Frantei. Chris Froome poarta tricoul galben

Britanicul Mark Cavendish Ettix) si-a adjudecat, dupa o saptamana de asteptare, o victorie de etapa in Turul ciclist al Frantei 2015, a 26-a din cariera sa de rege neincoronat al sprinterilor, castigand.

Ciclistul german,Tony Martin, a castigat etapa a patra a Turului Frantei

Ciclistul german al echipei Etixx-Quick Step, Tony Martin, a castigat, marti, etapa a patra a Turului Frantei, disputata intre localitatile Seraing si Cambrai, pe distanta de 223,5 kilometri, informeaza.

Germanul Andre Greipel a castigat etapa a cincea a Turului Frantei

Rutierul german al echipei Lotto-soudal, Andre Greipel, a castigat etapa a cincea a Turului Frantei, disputata, miercuri, intre localitatile Arras Communaute Urbaine si Amiens Metropole, pe o distanta de 189,5.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )