Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mars pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova, duminica, in Capitala

Antena3 Antena3,
Mars pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova, duminica, in Capitala

Circa 1. 000 de tineri, care au pornit pe jos din Chisinau spre Bucuresti, vor marsalui duminica, de la Piata Universitatii spre Palatul Cotroceni, unde ii vor cere presedintelui Klaus Iohannis urgentarea. continuă pe Antena3

Duminica va avea loc in Bucuresti marsul pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova

Platforma Unionista Actiunea 2012 a anuntat intr-un comunicat ca sute de tineri s-au pornit pe jos din Chisinau in Directia Bucurestiului. Ei au plecat ieri de la Marea Adunare Nationala din Chisinau,.

Miting de amploare, in Bucuresti, pe 12 iulie, pentru unirea Republicii Moldova cu Romania

Actiunile unioniste continua si dupa Marea Adunare Nationala de la Chisinau, din 5 iulie. Duminica trecuta a fost punctul de plecare al unui mars la care participa mii de oameni din Republica Moldova.

Burse de peste 1.000 de euro pentru studentii romi din Republica Moldova

Studentii de etnie roma din Republica Moldova care fac studii superioare au sansa sa castige o bursa anuala in valoare de 1. 300 de euro. Ajutorul financiar este oferit de programul Fondului de educatie pentru Romi REF) si Centrul de Informatii Universitare CIU).

Petras Austrevi269;ius, despre alegerile locale din Republica Moldova: Au castigat si figuri foarte controversate

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova Petras Austrevi269;ius salutat alegerea lui Dorin Chirtoaca in functia de primar al municipiului Chisinau, insa considera ca moldovenii au optat in ultimul scrutin electoral si pentru figuri foarte controversate, se arata intr-un interviu acordat Europei Libere.

UE a suspendat finantarea pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana a decis suspendarea finantarii pentru Republica Moldova pana la formarea unui nou guvern care sa poata purta negocieri cu Fondul Monetar International FMI), anunta Pirkka Tapiola, seful Misiunii UE la Chisinau, conform Mediafax.

10 din 17. Partidul din Republica Moldova care are cei mai multi presedinti de raioane pana acum

Dupa alegerile locale generale din Republica Moldova care au avut loc pe 14 si 28 iunie, consiliile raionale isi ale, pe rand, presedintii de raioane. Pana in rezent, 17 presedinti de raioane au fost alesi in functie.

Vlad Filat: Pana la sfarsitul lunii iulie, Republica Moldova va avea un guvern si o guvernare proeuropeana

Republica Moldova va avea un guvern proeuropean pana la sfarsitul lunii iulie, si-a exprimat joi convingerea presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, citat de agentia de.

Ucraina a exportat armament in 19 tari, inclusiv in SUA si Republica Moldova

Ucraina a exportat armament in 19 tari in 2014, inclusiv in Statele Unite, Germania si Republica Moldova, potrivit unui raport al Serviciului de stat pentru controlul exporturilor, relateaza MEDIAFAX. Conform.

Ucraina a exportat armament in 19 tari in 2014, inclusiv in SUA si Republica Moldova

Ucraina a exportat armament in 19 tari in 2014, inclusiv in Statele Unite, Germania si Republica Moldova, potrivit unui raport al Serviciului de stat pentru controlul exporturilor, relateaza Interfax Ucraina in pagina electronica.

Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, afirma Tiraspolul

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al presedintelui OSCE pentru reglementarea conflictului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )