Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mars pentru Viata, in centrul Pitestiului

Adevărul Adevărul,
Mars pentru Viata, in centrul Pitestiului

Vineri, de Buna Vestire, la ora 14. 30, in centrul Pitestiului se va desfasura Marsul pentru Viata, un eveniment ce are loc, simultan, in mai multe orase tara. continuă pe Adevărul

Mars pentru viata, sambata, la Targoviste

Sambata, chiar de Buna Vestire, la Targoviste, Asociatia Studenti pentru Viata, Asociatia Pro Vita Targoviste si A. , impreuna cu Arhiepiscopia Targovistei, vor organiza Marsul pentru viata, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!.

Mars pentru Viata. Manifestatie pasnica antiavort in Baragan, sambata, 25 martie

Calarasenii sunt asteptati sambata, 25 martie, in strada la marsul pentru viata. in numeroase orase si localitati din Romania si Republica Moldova se desfasoara pana la 31 martie Luna pentru viata 2017 Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine, avand ca punct culminant Marsul pentru viata 2017 Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine, organizat pe 25 martie.

Profesorii de religie din Constanta, obligati sa participe la Marsul pentru Viata: Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar (FOTO)

Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar Constanta prin care se precizeaza ca profesorii de religie sunt obligati sa participe la Marsul pentru Viata. Adresa a intrat.

Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentru viata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3 argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familia traditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantii la mars acuza filmul Frumoasa si Bestia de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

​Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentruviata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familiatraditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantiila mars acuza filmul “Frumoasa si Bestia” de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )