Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marsul lui Stefan cel Mare pentru reunire a ajuns la Sadova

Adevărul Adevărul,
Marsul lui Stefan cel Mare pentru reunire a ajuns la Sadova

Tinerii care s-au pornit pe jos de la Chisinau la Bucuresti in cadrul Marsului lui Stefan cel Mare pentru reunire au ajuns astazi in satul Sadova, raionul Calarasi, unde au facut un popas de amiaza si au cantat cantece patriotice. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, catre Nicolae Timofti, la Suceava: Va multumesc pentru dedicatia in sustinerea parcursului european al Republici Moldova. Romania va fi mereu de partea dumneavoastra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

Cursa de ratuste de plastic pe Dambovita, eveniment caritabil pentru copiii cu afectiuni ale aparatului auditiv, va avea loc pe 19 sepembrie: Premiul cel mare este de 1.000 de euro

O cursa de ratuste de plastic pe Dambovita, un eveniment al carui scop este strangerea de fonduri pentru copiii cu afectiuni ale aparatului auditiv, va avea loc pe 19 septembrie, informeaza organizatorii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2035 seconds )