Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marsul pacii din Ucraina, BOMBARDAT de Rusia. Vladimir Putin este teroristul numarul 1

Antena3 Antena3,
Marsul pacii din Ucraina, BOMBARDAT de Rusia. Vladimir Putin este teroristul numarul 1

Marsul pacii al liderilor europeni in piata Maidan din Kiev a fost umbrit de un nou atac in estul Ucrainei. Trei oameni au murit si cel putin zece au fost raniti intr-o explozie ce a avut loc chiar in timpul. continuă pe Antena3

Operatiune antiterorista la Harkov, dupa atentatul de la Marsul demnitatii din Ucraina

O operatiunea antiterorista a fost declansata la Harkov, in nord-estul Ucrainei, in urma deflagratiei care a rapit duminica viata a trei persoane si a ranit altele peste 10, in timpul desfasurarii .

Vladimir Putin: Nicio tara nu poate depasi Rusia din punct de vedere militar. Rusia va avea reactii adecvate

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nicio alta tara nu trebuie sa isi faca iluzii ca poate atinge un nivel de superioritate militara comparativ cu Rusia, avertizand ca Moscova va avea reactii adecvate la orice presiuni, relateaza agentia Interfax, citata de NBC News.

Vladimir Putin: Nicio tara nu poate depasi Rusia din punct de vedere militar

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca nicio alta tara nu trebuie sa isi faca iluzii ca poate atinge un nivel de superioritate militara comparativ cu Rusia, avertizand ca Moscova va avea reactii adecvate la orice.

Vladimir Putin: Puterea militara a Rusiei este inegalabila. Vom avea mereu un raspuns adecvat pentru orice astfel de aventuri

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca nicio tara nu trebuie sa-si faca iluzii ca ar putea atinge superioritatea militara fata de Rusia, transmite Reuters. Nimeni nu trebuie sa aiba iluzia.

Vladimir Putin a supravietuit unor cinci tentative de asasinat si a suferit in secret un facelift pentru intinerire

Presedintele rus, Vladimir Putin 62 de ani), este de-a dreptul terifiat de ideea ca va imbatranii si de aceea a suferit, in urma cu cinci ani, o operatie estetica, tinuta secret de Moscova, pentru a-i oferi un aspect mai tanar si.

Adevarul Live, ora 12.00: Vladimir Putin la Budapesta. Romania, incercuita?

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spart blocada europeana la adresa lui Vladimir Putin si l-a primit pe presedintele rus la Budapesta, in vizita oficiala.

Criza din Ucraina: Catalogul german de demontare a miturilor rusesti

Ministerul de externe german pune la dispozitia angajatilor sai si a reprezentantelor diplomatice din strainatate o serie de argumente pentru a demonta retorica ruseasca despre evenimentele din Ucraina. Practic, documentul prezinta principalele pozitii ale Rusiei si ale lui Valdimir Putin si contra-argumentele din viziunea germana. Berlinul arata, astfel, ca batalia pentru interpretarea istoriei a inceput deja.

Criza din Ucraina: SUA si Marea Britanie iau in considerare sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei

Statele Unite si Marea Britanie iau in considerare adoptarea de sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei, al carei comportament in criza din Ucraina este considerat extrem de las, a anuntat sambata, la Londra, secretarul de Stat american John Kerry, potrivit AFP.

Parlamentul britanic ACUZA: Londra si Bruxellesul au intrat ca somnambulii in criza din Ucraina

Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) au fost acuzate de o interpretare eronata catastrofala a semnalelor date de Kremlin inainte de criza din Ucraina, de catre o comisie a Camerei Lorzilor, care apreciaza.

SUA: Rusia submineaza eforturile diplomatice pentru solutionarea crizei din Ucraina

Sprijinul acordat in continuare de Rusia separatistilor din estul Ucrainei submineaza diplomatia internationala, a afirmat vineri Departamentul de Stat american, adaugand ca vor fi costuri suplimentare daca cele doua parti nu respecta actualul acord de incetare a focului, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )