Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marti are loc tragerea la sorti pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Adevărul Adevărul,
Marti are loc tragerea la sorti pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Marti este programata tragerea la sorti pentru semifinalistele din Cupa Romaniei, in lupta ramanand Steaua, Dinamo, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu. Evenimentul va fi disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro, incepand cu ora 15. continuă pe Adevărul

AZI LIVE Tragere sorti semifinale Cupei Romaniei (15:30)

Astazi de la ora 15:30 are loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne intra Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra.

AZI LIVE Tragere sorti semifinale Cupe Romaniei (15:00)

Astazi de la ora 15:00 are loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne intra Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra.

AZI LIVE Tragere sorti semifinale Cupei Romaniei (15:00)

Astazi de la ora 15:00 are loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne intra Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra.

Popa: BNR are un spatiu limitat pentru noi reduceri de dobanda

Romania mai are oarecare spatiu suplimentar pentru a reduce in continuare dobanda de politica monetara, pe masura ce inflatia ar urma sa-si revina in a doua parte a anului de la minimul record atins in prezent, a declarat viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Cristian Popa, citat de Bloomberg.

Semnal de alarma pentru Romania din partea Parlamentului European.

Romania risca inghetarea fondurilor europene. Este vorba despre un semnal trimis tarilor care incalca statul de drept. PE a inaintat o rezolutie CE. Rezolutia a fost adoptata de Comisia de Libertati Civile din Parlamentul European. Comisia LIBE a Parlamentului European a votat, marti, un raport prin care se solicita impunerea de sanctiuni, printre care si inghetarea fondurilor comunitare, pentru statele care incalca criteriile de la Copenhaga si valorile europene, potrivit unui comunicat al .

Raluca Turcan: Codul etic al cadrelor didactice si finantarea corecta a educatiei sunt solutiile pentru coruptia din sistem

PDL cere reluarea dezbaterii si adoptarea Codului Etic al cadrelor didactice care sa mentioneze clar obligatiile, drepturile si sanctiunile in cazul in care se incalca prevederile, a anuntat vicepresedintele PDL, Raluca Turcan. Aceasta a declarat ca exista solutii pentru eradicarea coruptiei din educatie, acestea fiind codul etic al cadrelor didactice si introducerea in noua Constitutie a unei prevederi prin care sa se aloce minim 5% din PIB pentru educatie.

Microsoft Solitaire Collection pe WP8, pentru bugetarul din tine

Unul dintre primele jocuri preinstalate odata cu sistemele de operare Windows a fost si va ramane probabil Solitaire, iar acum ajunge pe WP8. in descrierea aplicatiei se spune ca Solitare face parte din Windows de peste 20 de ani. Este simplu, te poti juca singur si este un mod placut prin care poti pierde cateva ore in fata unui PC sau, in acest caz, in fata unui telefon. Multi il clasifica ca fiind cel mai popular joc de computer din [].

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )