Libnet.ro
UNICEF

11:31

Marturia cutremuratoare a unui medic roman la Paris: Mor singuri, iar noi suntem cei care le tinem mana

Antena3 Antena3,
Marturia cutremuratoare a unui medic roman la Paris: Mor singuri, iar noi suntem cei care le tinem mana

Un medic roman care lucreaza in Paris a facut marturii cutremuratoare. Acesta aspus ca rudele pacientilor aflati in stare critica sunt lasate sa fie alaturi de bolnavi in ultimele clipe de viata. in Romania, nepoata unui barbat care a murit la spitalul din Suceava spune ca familia a vrut sa fie alaturi de acesta, dar nu a putut. continuă pe Antena3

Tara europeana cu un singur pacient spitalizat, care a raspuns alarmei unui medic veterinar privind epidemia din China

Insulele Feroe, o regiune autonoma din regatul Danemarcei situata intre Norvegia si Islanda, este una dintre putinele tari europene care nu a raportat niciun deces in urma pandemiei Covid-19. Succesul sau in combaterea transmiterii bolii se datoreaza in mare parte unui medic veterinar care si-a transformat laboratorul in centru de testare.

Marturia unui medic militar de la Suceava: Pregatiti-va pentru decizii grele. intr-o terapie cu 30 de bolnavi si 10 ventilatoare pe cine intubam? Vom avea cu totii pierderi

Un medic militar care a ajuns zilele acestea la Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din Romania, povesteste, intr-un mesaj facut public, cum se vad lucrurile pe partea cealalta, acolo unde sunt izolati si ingrijiti, in spital, pacientii infectati cu noul virus. Medicul marturiseste ca sentimentul cred ca seamana cu ceva ce ai putea sa simti dupa ce esti rapit de o specie extraterestra.

Recomandarile unui apreciat medic roman in privinta protejarii medicilor. inchiderea unui intreg spital este o aberatie intalnita doar in Romania

Un apreciat medic cardiolog roman, care isi desfasoara activitatea in Franta, considera ca asigurarea echipamentului de protectie pentru personalul medical trebuie sa reprezinte prioritatea zero a autoritatilor.

Medic roman din SUA, despre pandemia de Covid-19: in Romania, tsunamiul inca n-a atins tarmul, dar vine cu siguranta

Despre marea boala a sistemului medical, coruptia, despre falsele ierarhii care n-au nicio legatura cu valoarea profesionala, despre urmele pe care le va lasa pandemia in Romania - a facut o analiza un medic psihiatru, dr. Sorin Nica, care lucreaza intr-un spital din Statele Unite ale Americii. El marturiseste ca a plecat din Romania din cauza situatiei materiale: salariile erau foarte mici, iar spaga de la bolnavi era inacceptabila.

Apelul disperat al unui medic specialist: in jurul nostru se moare! Nu mai avem caractere, ci doar bufoni

Un medic specialist face un apel disperat in plina pandemie de coronavirus. Ioana Alexandroaie vorbeste despre lipsa libertaii si transparentei care au fost prezente in ultima vreme, in sistemul medical.

Relatarea dramatica a unui asistent roman angajat intr-o clinica din Marea Britanie: E dezastru. Loteria a inceput

Un roman care lucreaza in sistemul sanitar din Anglia, tara afectata masiv de pandemia de COVID 19, relateaza pe Facebook situatia dramatica din unitatea medicala in care profeseaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )