Libnet.ro
UNICEF

17:00

Marturii despre spaga din dosarul Hrebenciuc. Deputatul Adam recunoaste ca a dat mita

Antena3 Antena3,
Marturii despre spaga din dosarul Hrebenciuc. Deputatul Adam recunoaste ca a dat mita

Ioan Adam le-a spus magistratilor ca i-a dat mita unui judecator din Covasna 10. 000 de euro. Deputatul PSD Ioan Adam a fost suspendat din partid. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Dosarul Retrocedarilor. Deputatul Adam, despre paduri: Este cea mai mare prostie sa ramana statului. Jurnalul lui Paltin Sturdza

Deputatul Ioan Adam, Gheorghe Sturdza si baronul austriac Jakob Kripp s-au inteles sa minta pentru a putea obtine retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure din judetul Bacau. Asta arata procurorii anticoruptie in rechizitoriul prin care au fost trimisi in judecata Viorel Hrebenciu, deputatul Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu si alte 14 persoane.

STENOGRAME Dosarul Retrocedarilor. Deputatul Adam, despre paduri: Este cea mai mare prostie sa ramana statului. Jurnalul lui Paltin Sturdza

Deputatul Ioan Adam, Gheorghe Sturdza si baronul austriac Jakob Kripp s-au inteles sa minta pentru a putea obtine retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure din judetul Bacau. Asta arata procurorii anticoruptie in rechizitoriul prin care au fost trimisi in judecata Viorel Hrebenciu, deputatul Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu si alte 14 persoane.

STENOGRAME Dosarul retrocedarilor. Ioan Adam catre Paltin Sturdza: Bai, zgarcitule, daca ai fi dat 50.000 euro nu s-ar fi tergiversat atat/ Chiuariu era numit Chioru sau Tudorica, Hrebenciuc - prietenul nostru, primarul - Slanina/ Hrebenciuc: Deputat o s

Deputatul Ioan Adam i-ar fi reprosat lui Gheorghe Paltin Sturdza ca nu ar fi oferit mai din timp mita unor judecatori de la Tribunalul Covasna, pentru a obtine un verdict favorabil in dosarul privind retrocedarea unor suprafete de padure, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA si citat de Agerpres. Inculpatii din dosarul retrocedarilor de paduri vorbeau codat despre unii dintre cei implicati, Tudor Chiuariu fiind numit 'Chioru' sau 'Tudorica', iar Viorel Hrebenciuc 'prietenul nostru'.

Andrei Hrebenciuc a recunoscut partial faptele din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Andrei Hrebenciuc a recunoscut o parte din faptele comise in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam si al.

STENOGRAME Dosarul retrocedarilor. Ioan Adam: Hrebe mi-a zis 'Adu-l pe Sturdza la mine' si ca el opreste abuzul de la Directia Silvica/ Adam: Propun sa-mi dati o suma de lucru cu padurile... si sa stabilim un acord ca niste domni

Fostul deputat Ioan Adam a afirmat intr-o discutie la care participau Gheorghe Paltin Sturdza, concubina acestuia, Rodica Gabriela Zaharia, si judecatorul Roxana Adam, ca Viorel Hrebenciuc a cerut o intrevedere cu Sturdza, garantand ca opreste 'abuzul' de la Directia Silvica, se arata in stenogramele din rechizitoriul intocmit de procurorii DNA. De asemenea, Adam negocia cu Gheorghe Paltin Sturdza 'suma de lucru' care trebuia sa-i revina in cazul retrocedarilor ilegale de paduri in cadrul unor discutii interceptate.

Expertul din dosarul Flota, la Sinteza zilei: in 89, valoarea reala a flotei Romaniei era de 3 miliarde de dolari

Gabriel Stefanescu, fost sef al Corpului de Control la Ministerul Transporturilor si expert in dosarul Flota, a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, despre ilegalitatile constatate in.

Doi grei din dosarul Microsoft, ELIBERATI. Sandu si Niro, in arest la domiciliu, dupa ce au colaborat cu procurorii

Update 16. 52 - Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, vor fi plasati in arest la domiciliu, a decis, vineri, instanta suprema. Cei doi.

Tot ce trebuie sa stiti despre bateria din Apple Watch

Desi mai este foarte putin pana cand vom vedea noul Apple Watch pe piata,e suficient cat sa aflam noutati despre autonomia acestuia. Din punctul multora de vedere, un motiv vital pentru care adoptia smartwatch-urilor la nivel global nu este foarte mare tine exclusiv de autonomia acestora. Astfel, pentru a evita vanzarile mici, pana la lansarea [].

Ponta, despre alegerile din Grecia: O lectie pentru Romania

Premierul Victor Ponta spune ca rezultatul alegerilor din Grecia reprezinta o lectie pentru Romania. Seful Guvernului si, totodata, al PSD, sustine ca acest lucru arata ce conteaza cu adevarat:.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )