Libnet.ro
UNICEF

09:30

Marturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Soferul martor la accident: Prea multe minciuni!

Antena3 Antena3,
Marturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Soferul martor la accident: Prea multe minciuni!

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Cei doi martori ai acestui accident au fost audiati deja de. continuă pe Antena3

Marturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Soferul martor la accident, dus la audieri dupa dezvaluirile de la Antena 3

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Cei doi martori ai acestui accident au fost audiati deja de.

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

O reconstituire a accidentului in care a murit Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a fost facuta, luni, de un expert in conducere defensiva, care sustine ca actiunea a fost.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, despre accidentul in care a murit Dan Condrea: Nu au existat urme de franare, luam in calcul si varianta sinuciderii (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca la locul unde s-a produs accidentul rutier in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu exista urme de filare si ca este lu.

Mircea Badea, ipoteza noua despre moartea lui Dan Condrea

Mircea Badea a lansat o noua ipoteza in cazul mortii lui Dan Condrea, dupa ce au aparut opinii potrivit carora patronul Hexi Pharma ar fi murit din cauza neatentiei la volan. Care-i.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legisti dupa necropsia patronului Hexi. Anuntul medicilor, LIVE, la Antena 3

Medicii legisti din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia in cazul lui Dan Condrea ar fi constatat ca patronul Hexi Pharma a murit in urma impactului extrem de violent. Potrivit unor surse medicale, cordul era normal, iar moartea a fost cauzata de impactul violent.

FOTO: Teoriile conspiratiei: A murit Dan Condrea?

Moartea lui Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a starnit numeroase teorii ale conspiratiei pe retelele de socializare.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legisti dupa necropsia patronului Hexi

Medicii legisti din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia in cazul lui Dan Condrea ar fi constatat ca patronul Hexi Pharma ar fi murit in urma impactului. Medicii elimina astfel ipoteza unui.

Certitudinea lui Victor Ponta in legatura cu accidentul in care a murit Dan Condrea

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca are o singura certitudine in legatura cu accidentul patronului Hexi Pharma si anume ca Dan Condrea nu va mai putea da declaratii la Parchet sa spuna.

Descoperirea facuta de politisti la locul accidentului in care a murit Dan Condrea. IMAGINI SOCANTE!

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. PRIMELE IMAGINI de la fata locului Medicii sositi la fata locului nu au mai putut.

Ce spune Traian Basescu despre moartea lui Dan Condrea

Traian Basescu a vorbit, marti, despremoartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Potrivit fostului presedinte, Dan Condrea a avut un accident.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )