Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marturiile cutremuratoare ale unui fost seminarist din Husi. Ce facea episcopul implicat, acum, intr-un scandal sexual

Antena3 Antena3,
Marturiile cutremuratoare ale unui fost seminarist din Husi. Ce facea episcopul implicat, acum, intr-un scandal sexual

Un fost elev al Seminarului Teologic Sf. Ioan Gura de Aur s-a decis sa scoata la iveala si alte abuzuri ale Preasfintitului Corneliu Barladeanu, din cadrul Episcopiei Husilor. Tanarul povesteste,. continuă pe Antena3

Marturiile cutremuratoare ale medicilor care au incercat sa-l salveze pe barbatul ucis de albine: Ne era teama sa nu ne intepe si pe noi

Un roi de albine a omorat un barbat care ar fi incercat sa-si apere calul de insectele violente. Victima se deplasa cu o caruta pe un drum satesc dintre Movileni si Helesteni. Fratele si mama.

Un fost politist din Covasna a fost trimis in judecata pentru ca ar fi falsificat procesele verbale ale persoanelor pe care ar fi trebuit sa le amendeze

Un fost agent de circulatie din Covasna, suspectat ca a falsificat procese verbale si chitante ale unor amenzi pentru a crea un avantaj persoanelor pe care ar fi trebuit sa le sanctioneze, a fost trimis in judecata de catre lucratorii Directiei Generale Anticoruptie DGA) pentru abuz in serviciu, fals intelectual si fals in declaratii, relateaza News. ro.

A fost chemat sa curete pivnita unui fost angajat NASA. Nu i-a venit sa creada ce a gasit acolo

Un barbat care vinde vechituri a fost chemat de rudele unui fost inginer NASA din Pittsburgh ca sa curete pivnita casei. Barbatului i s-a spus ca poate sa ia lucrurile ramase acolo, potrivit yoda. ro. Surpriza a fost.

Seful ANAF Bogdan Stan a fost eliberat din functie

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din functie pe presedintele ANAF, Bogdan Stan, in locul lui fiind numita Mirela Calugareanu, potrivit unor surse din presa.

27 de lentile de contact au fost indepartate din ochiul unei femei din Marea Britanie

Chirurgi din Marea Britanie au indepartat 27 de lentile de contact din ochiul unei femei in varsta de 67 de ani, care s-a prezentat la spitalul Solihull pentru o operatie de cataracta, anuntaBBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )