Libnet.ro
UNICEF

17:30

O masina de politie a cauzat un accident rutier in timp ce se afla in misiune

B1 B1,
O masina de politie a cauzat un accident rutier in timp ce se afla in misiune

O masina de politie cu radar a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla in misiune. Incidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Se pare ca radar. continuă pe B1

O masina de politie a cauzat un accident rutier in timp ce se afla in misiune (FOTO)

O masina de politie cu radar a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla in misiune. Incidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Se pare ca radar.

Accident rutier pe o trecere de pietoni: doua femei au fost lovite de masina

Un accident rutier a avut loc pe trecerea de pietoni din fata strandului municipal Hunedoara. Victimele, doua femei lovite de un autoturism, au fost transportate la spital.

Angel Nieto, multiplu campion mondial la motociclism, in stare grava dupa un accident rutier

Legendarul motociclist Angel Nieto, campion mondial de 13 ori, se afla in stare grava la un spital din Insulele Baleare dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, scrie lavanguardia. com. Nieto,.

Accident rutier in Teleorman. Cinci bulgari au ajuns la spital, in urma unei depasiri riscante

Sase persoane, printre care cinci bulgari, au ajuns la spital, in urma unui accident rutier produs din cauza unei depasiri riscante, pe Drumul European 70, in judetul Teleorman.

FOTO + VIDEO. Accident rutier grav in Capitala. Un taxi facut zob, dupa ce s-a ciconit cu o masina. Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost transportate la spital, fiind grav ranite, ca urmare a unui accident care a avut loc, joi, in Capitala, la capatul liniei RATB 601, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Ilfov.

FOTO + VIDEO. Accident rutier grav in Capitala. Un taxi s-a facut zob, dupa ce s-a ciocnit cu o masina. Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost transportate la spital, fiind grav ranite, ca urmare a unui accident care a avut loc, joi, in Capitala, la capatul liniei RATB 601, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Ilfov.

Accident rutier grav produs de o tanara. Femeia a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu autoturismul

Un accident grav s-a petrecut pe Drumul National 66, in intersectia cu DN 7 de la Simeria Veche. O tanara a pierdut controlul masinii, cu care s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Justin Bieber a fost implicat intr-un accident rutier - FOTO

Artistul canadian Justin Bieber a fost implicat intr-un accident de circulatie, lovind accidental cu pick-up-ul sau un fotograf, potrivit The Telegraph. Cantaretul de 23 de ani a fost vazut iesind.

Trei romani au murit, intr-un accident rutier in Ungaria. Alti sase sunt raniti

Trei romani au murit si alti sase au fost raniti, intr-un accident produs in Ungaria. Microbuzul in care acestia se aflau s-a izbit de un TIR polonez pe o autostrada in apropiere.

VIDEO Grav accident rutier in Ungaria: Trei romani au murit, alti sase sunt raniti

Trei romani au murit si alti 6 sunt raniti in urma unui accident in care a fost implicat microbuzul in care se aflau, in Ungaria, anunta ministerul roman de Externe.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )