Libnet.ro
UNICEF

06:00

Masina suspecta gasita intr-un lac din Capitala

Antena3 Antena3,
Masina suspecta gasita intr-un lac din Capitala

O masina suspecta a fost gasita in aceasta dimineata intr-un lac din capitala. Nu se stie deocamdata cum a ajuns masina acolo. Pompierii au reusit sa o scos-o din lac, iar anchetatorii incearca acum sa. continuă pe Antena3

O masina a cazut intr-un lac din zona Pipera (VIDEO)

Un autoturism a cazut intr-un lac din zona Pipera. Autoritatile au declarat ca nu exista nicio victima, insa oamenii legii spun ca masina era putin avariata, iar la locul derapajului s-a constatat o pata.

Fata de 16 ani gasita intr-un parc din Iasi a fost ucisa. Principalul suspect, un alt adolescent

Procurorii au stabilit ca fata de 16 ani gasita moarta in Parcul Copou din Iasi a fost ucisa, fiind strangulata, iar principalul suspect este un alt adolescent. Conform prim-procurorului Parchetului.

Masina furata, abandonata de hoti in lac

O masina a fost gasita intr-un lac din Pipera in aceasta dimineata. Cativa localnici au sunat la 112 dupa ce au observat o pata de ulei in apa. Oamenii s-au gandit ca este vorba despre un accident.

Cel putin 18 persoane au murit intr-un atentat sinucigas comis intr-o autogara din nord-estul Nigeriei

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis joi in autogara din orasul Biu, in nord-estul Nigeriei, informeaza AFP. Un al doilea kamikaze a fost imobilizat inainte sa actioneze incarca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )