Libnet.ro
UNICEF

20:00

Masini cazute in raul Olt dupa ce platforma pe care erau a lovit un parapet: Un sofer este de negasit

Antena3 Antena3,
Masini cazute in raul Olt dupa ce platforma pe care erau a lovit un parapet: Un sofer este de negasit

Echipaje de scafandri si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea cauta in raul Olt, in zona Brezoi, doua autovehicule care ar fi cazut in apa dupa un accident rutier produs in cursul noptii de miercuri spre joi, in care au fost implicate un TIR incarcat cu masini si un autoturism. De altfel, potrivit primelor informatii unul dintre soferi nu a fost inca gasit. continuă pe Antena3

Masini cazute in raul Olt dupa ce platforma pe care erau a lovit un parapet: A fost gasit si cel de-al doilea autoturism

Pompierii au gasit joi, in raul Olt, al doilea autoturism cazut in apa de pe platforma unui TIR care s-a rasturnat, in cursul noptii de miercuri spre joi, la Brezoi, pe DN7, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea, Catalin Popescu.

UPDATE VIDEO Teribil accident pe DN7. Scafandrii au cautat o noapte intreaga mai multe masini cazute in raul Olt

Un grav accident rutier a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, 29 30 ianuarie, la putin timp dupa miezul noptii pe Valea Oltului. Se pare ca trei masini au ajuns in raul Olt.

Mai multe masini au cazut in raul Olt: Platforma pe care erau a lovit un parapet. Scafandrii intervin(VIDEO)

Mai multe masini au ajuns in raul Olt, dupa ce platforma care le transporta a lovit un parapet de pe un drum din localitate Brezoi, in judetul Valcea, informeaza Digi 24. Totul s-a intamplat in noaptea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )