Libnet.ro
UNICEF

11:00

Massachussets, primul stat din SUA care ar putea interzice complet fumatul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Massachussets, primul stat din SUA care ar putea interzice complet fumatul

Esti fumator si vrei sa vizitezi statul Massachussets sau student la una dintre cele mai prestigioase Universitati din SUA? Ei bine va trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a intra cumpara tigari, dupa ce autoritatile din orasul american sunt pe. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul ArcelorMittal creste datorita cererii de otel din SUA

ArcelorMittal, cel mai mare producator mondial din sectorul siderurgic, a raportat un profit peste asteptari pentru trimestrul al treilea din 2014, in conditiile in care cererea de otel din SUA a compensat declinul pretului minereului de fier.

Mitinguri de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota.

Peste 5. 000 de persoane participa, sambata seara, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale, oamenii scandand si lozinci impotriva lui Victor Ponta si cerand demisia acestuia. Mitinguri de solidaritate se desfasoara si la Bucuresti si Timisoara.

Sibiu: 1.000 de persoane, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, in centrul Sibiului, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale si le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si sa isi aleaga viitorul, relateaza Mediafax.

Sibiu: Aproximativ 1.000 de persoane, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, in centrul Sibiului, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. Oamenii.

Politistul din Arges care a salvat din flacari doua femei, premiat de ministrul de Interne

Politistul din Arges care a salvat din flacari doua femei a fost premiat de ministrul de Interne Gabriel Oprea. in urma cu o saptamana, Vlad Alexandru si-a riscat viata si a intrat intr-o casa care.

Sibiu. Miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota a fost organizat, vineri seara, in centrul Sibiului. Aproximativ 1. 000 de sibieni au iesit in strada le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si sa isi aleaga viitorul.

Sapte banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia, susceptibile de amenzi de 1,58 mld. dolari

Sapte banci mari, investigate pentru manipularea pietei valutare, ar putea fi amendate de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie cu suma totala de 1,58 miliarde de dolari, in urma unei intelegeri care va fi semnata in maximum doua saptamani,.

Ajutoare pentru veteranii si vaduvele de razboi! Ce suma urmeaza sa primeasca de la stat din 2014

Aproximativ 23. 000 de persoane - veterani de razboi, vaduve de razboi si accidentati de razboi in afara serviciului ordonat - ar putea primi un ajutor de 300 lei/persoana in acest an, pentru acoperirea unei.

Date dezamagitoare privind piata muncii din SUA: aurul urca, dolarul scade

Pretul futures al aurului a consemnat vineri, pe piata americana, cea mai importanta crestere din iunie pana in prezent, dupa ce administratia SUA a anuntat un numar sub estimari de noi angajari, in octombrie.

Date dezamagitoare privind piata muncii din SUA: aurul urca, dolarul scade

Pretul futures al aurului a consemnat vineri, pe piata americana, cea mai importanta crestere din iunie pana in prezent, dupa ce administratia SUA a anuntat un numar sub estimari de noi angajari, in octombrie.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )