Libnet.ro
UNICEF

05:00

Masura controlului judiciar in cazul lui Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, prelungita cu inca 60 de zile

B1 B1,
Masura controlului judiciar in cazul lui Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, prelungita cu inca 60 de zile

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane sub control judiciar, avand in vedere ca procurorii DNA Ploiesti i-au prelungit vineri masura cu inca 60 de zile in dosarul in care acesta este. continuă pe B1

Masura controlului judiciar, prelungita in cazul lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, astazi, masura controlului judiciar fata de deputatul Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat.

Judecatorul Stan Mustata a scapat de masura controlului judiciar

Judecatorul Stan Mustata s-a prezentat marti la sediul Instantei Supreme unde a reusit sa ii convinga pe magistrati sa ii retraga masura controlului judiciar, noteaza stiripesurse. ro. in temeiul art.

Procurorii DNA au prelungit controlul judiciar pentru Sebastian Ghita, Iulian Hertanu, Mircea si Vlad Cosma, in dosarul cumnatului primului ministru

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit vineri, pentru a doua oara, cu 60 de zile masura controlului judiciar fata de Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, deputatul Vlad Cosma si seful Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, dupa ce o decizie similara fusese luata si in cazul deputatului Sebastian Ghita, anunta Mediafax. Cei patru sunt inculpati in dosarul in care procurorii DNA il acuza pe Iulian Hertanu de deturnare de fonduri europene in cadrul contractului incheiat cu SC Hidro Prahova pentru extinderea canalizarii din orasul Comarnic, judetul Prahova.

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat vineri la DNA Ploiesti pentru prelungirea controlului judiciar

Sebastian Ghita s-a prezentat vineri la sediul DNA Ploiesti in cadrul procedurii de prelungire a masurii controlului judiciar dispusa de procurori. Prezenti in fata procurorilor vor mai fi si Iulian Hertanu,.

iCCJ a decis mentinerea masurii controlului judiciar fata de Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti mentinerea masurii controlului judiciar fata de fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru trafic de.

Cererile de revocare a controlului judiciar depuse de inculpatii in dosarul Lukoil, respinse

Cele sase persoane cu functii de conducere in SC Petrotel Lukoil trimise in judecata pentru infractiuni la legea societatilor comerciale raman sub control judiciar, intrucat Curtea de Apel Ploiesti a respins, ieri, cererile acestora de revocare a masurii preventive, transmit surse din presa.

Cererile de revocare a controlului judiciar depuse de inculpatii in dosarul Lukoil, respinse

Cele sase persoane cu functii de conducere in SC Petrotel Lukoil trimise in judecata pentru infractiuni la legea societatilor comerciale raman sub control judiciar, intrucat Curtea de Apel Ploiesti a respins, miercuri, cererile acestora de revocare a masurii preventive.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )