Libnet.ro
UNICEF

12:30

Masura luata de Rusia in contextul tensiunilor cu NATO. Vladimir Putin a semnat decretul

Antena3 Antena3,
Masura luata de Rusia in contextul tensiunilor cu NATO. Vladimir Putin a semnat decretul

Rusia infiinteaza o forta de reactie rapida, care ar putea fi o replica la cea formata de NATO. Presedintele Vladimir Putin a semnat decretul de creare a noii unitati. Contingentul a fost prezentat drept. continuă pe Antena3

Rusia: Vladimir Putin ordona crearea unei noi forte militare de rezerva

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat crearea unei noi forte armate de rezerva, ca parte a demersurilor pentru imbunatatirea pregatirii si disponibilitatii militare, in contextul tensiunilor cu tarile occidentale din cauza conflictului din Ucraina, informeaza Reuters.

Vladimir Putin a decis crearea unui contingent militar de reactie rapida

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un ordin care prevede crearea unei noi forte militare, formata din profesionisti, in scopul imbunatatirii capacitatilor de reactie pe fondul tensiunilor cu Occidentul.

Vladimir Putin a decis crearea unui contingent militar de reactie rapida

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un ordin care prevede crearea unei noi forte militare, formata din profesionisti, in scopul imbunatatirii capacitatilor de reactie pe fondul tensiunilor cu Occidentul, informeaza cotidianul britanic The.

Vladimir Putin a decis crearea unei forte militare speciale

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un ordin care prevede crearea unei noi forte militare, formata din profesionisti, in scopul imbunatatirii capacitatilor de reactie pe fondul tensiunilor cu.

Vladimir Putin a a semnat un ordin care prevede crearea unui contingent militar de reactie rapida

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un ordin care prevede crearea unei noi forte militare, formata din profesionisti, care pentru inceput va avea 5. 000 de membri, masura parand a fi simetrica fata de.

De ce are nevoie Vladimir Putin de inca o victorie in Ucraina: Tatal Rusiei trebuie sa-si restabileasca imaginea in fata poporului

Presa din Ucraina a dat alarma la fiecare cateva zile: armata rusa este pe punctul de a ataca sau a cuceri un nou oras. insa nu se intampla nimic, nu a avut loc nicio ofensiva la scara mare, in afara de mici lupte, care continua sa creasca numarul victimelor. Este oare presedintele rus Vladimir Putin gata sa dezlantuie o campanie militara majora in Donbas?, se intreaba jurnalistii The Moscow Times. Raspunsul este si da, si nu.

Vladimir Putin ordona crearea unei noi forte militare de rezerva

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat crearea unei noi forte militare de rezerva in cadrul masurilor de imbunatatire a antrenamentului si pregatirii militare intr-un moment de tensiuni internationale cu Occidentul privind Ucraina, potrivit Reuters.

Vladimir Putin, Angela Merkel, Francois Hollande si Petro Porosenko cer respectarea stricta a angajamentelor in ceea ce priveste Ucraina

Vladimir Putin, Francois Hollande, Angela Merkel si Petro Porosenko au discutat la telefon vineri seara, cerand respectarea stricta a angajamentelor luate asupra dosarului ucrainean, a anuntat presedintia franceza, citata de Le Figaro.

Patru romance au cantat pentru Vladimir Putin

Patru romance au cantat pentru unii dintre cei mai importanti lideri ai lumii, printre care si Vladimir Putin. E vorba de fetele de la Amadeus, invitate sa cante doua piese la un eveniment grandios: aniversarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2253 seconds )