Libnet.ro
UNICEF

12:00

Masura luata de Ucraina pentru finantarea fortelor armate: impozit militar pe venit

Antena3 Antena3,
Masura luata de Ucraina pentru finantarea fortelor armate: impozit militar pe venit

Parlamentul ucrainean a aprobat un proiect privind introducerea temporara a unui impozit militar de 1,5% din venit, pana la 1 ianuarie 2015, pentru finantarea fortelor armate, in conditiile in care Ucraina. continuă pe Antena3

Ucraina introduce un impozit militar pe venit pentru finantarea fortelor armate

Parlamentul ucrainean a votat astazi un proiect al guvernului privind introducerea temporara, pana la 1 ianuarie 2015, a unui impozit militar de 1,5% din venit, pentru finantarea fortelor armate, in conditiile in care Ucraina cheltuie aproape 6 milioane dolari/zi pentru ofensiva impotriva separatistilor pro-rusi din estul tarii, relateaza Interfax si RIA Novosti.

UPDATE Criza din Ucraina: Parlamentul respinge demisia premierului Iatseniuk, Rusia desfasoara manevre militare in sudul tarii

Parlamentul ucrainean a respins joi demisia premierului Arseni Iatseniuk, evitand o noua criza politica, in timp ce Rusia a lansat noi exercitii militare in sudul tarii, care implica inclusiv rachete sol-aer S-300, inclusiv la granita cu Ucraina, starnind din nou ingrijorarea Kievului, care a cerut explicatii, scrie AFP. Parlamentul ucrainean a aprobat un proiect privind introducerea temporara a unui impozit militar de 1,5 la suta din venit, pentru finantarea fortelor armate.

Kievul introduce un impozit militar pentru finantarea armatei

Parlamentul ucrainean a aprobat un proiect privind introducerea temporara a unui impozit militar de 1,5 la suta din venit, pentru finantarea fortelor armate, in conditiile in care Ucraina cheltuie aproape sase milioane de dolari pe zi pentru ofensiva impotriva separatistilor din estul tarii.

Ucraina introduce o taxa de razboi: Veniturile, impozitate pentru finantarea armatei in lupta cu separatistii

Parlamentul ucrainean a aprobat un proiect privind introducerea temporara a unui impozit militar de 1,5 la suta din venit, pentru finantarea fortelor armate, in conditiile in care Ucraina cheltuie aproape sase.

Serghei Sobolev: Aceasta este o taxa de razboi, dar as numi-o taxa pentru restaurarea pacii in tara

Parlamentul ucrainean a aprobat un nou proiect: 1,5% din venitul contribuabililor va fi impozitat pentru finantarea fortelor armate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )