Libnet.ro
UNICEF

12:00

MASURI ACTIVE DE OCUPARE PENTRU SOMERII DIN TULCEA

România Liberă România Liberă,
MASURI ACTIVE DE OCUPARE PENTRU SOMERII DIN TULCEA

Proiectul GHIDUL PRACTIC AL OCUPARII, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 si implementat de firma INFOTRUST-DESIGN SRL in judetul Tulcea, in perioada 13 martie 2014 12 septembrie 2015, a furnizat pana in prezent activitati de informare, consiliere, mediere si formare profesionala pentru un numar de peste 140 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, someri sau someri de lunga durata. continuă pe România Liberă

Presedintele Ucrainei isi revizuieste strategia militara pentru conflictul din estul tarii. Vezi ce presupune schimbarea

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a initiat luni o schimbare in strategia sa militara pentru conflictul din estul tarii. Schimbarea presupune regruparea fortelor militare ucrainene in vederea izolarii .

Calitatea vietii pe glob scade. Conflictele sunt responsabile pentru multe din cele mai puternice declinuri

Calitatea vietii in orasele lumii scade simtitor din cauza conflictelor. Numarul tot mai mare de conflicte a dus la un declin al calitatii vietii pe glob in ultimii cinci ani, arata o ancheta ale carei date.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus, eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de embargoul Rusiei vor fi eligibili pentru a primi sprijin financiar din partea Comisiei Europene, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, care a punctat necesitatea orientarii spre.

Dacian Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, intr-un interviu.

Dacian Ciolos: Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru ajutor din partea UE

In contextul masurilor de sprijinire a producatorilor europeni anuntate luni de CE, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca ajutorul de 125 de milioane de euro va fi acordat producatorilor in functie de nevoi, in functie de cantitatile de legume si fructe retrase de pe piata.

Ciolos: Toti producatorii romani afectati de embargoul rus sunt eligibili pentru ajutor din partea UE

Toti producatorii romani afectati de restrictiile impuse de Rusia vor fi eligibili pentru a beneficia de sprijin, chiar daca nu fac parte din asociatii, a declarat comisarul Dacian Ciolos, subliniind necesitatea.

Lider separatist: Doi romani lupta pentru insurgentii din estul Ucrainei

Doi romani, precum si turci, sarbi, italieni si germani lupta alaturi de separatistii pro-rusi din estul Ucrainei impotriva armatei ucrainene, a declarat ieri auto-proclamatul premier al asa-zisei republici de la Donetk Aleksandr Zaharcenko, informeaza BBC.

Virusul Ebola: Kenya inchide frontierele pentru calatorii din Guineea, Liberia si Sierra Leone

Kenya a anuntat sambata ca interzice intrarea pe teritoriul tarii, incepand de miercuri, a calatorilor care vin din Guineea, Liberia si Sierra Leone, principalele focare ale epidemiei de febra hemoragica provocata de virusul Ebola, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )