Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri disciplinare pentru angajatii unei banci din China. Cum sunt pedepsiti cei cu performante slabe

B1 B1,
Masuri disciplinare pentru angajatii unei banci din China. Cum sunt pedepsiti cei cu performante slabe

O banca din China isi pedepseste angajatii cu performante slabe printr-un mod care a starnit indignare in mediul online, arata B1 TV. Cei opt angajati ai bancii comerciale au fost urcati pe. continuă pe B1

Panica printre pasagerii unui zbor din China: Un barbat ce voia sa patrunda in cockpit a trebuit sa fie legat de scaun (VIDEO)

Membrii echipajului si pasagerii unui avion ce zbura pe o ruta interna din China au fost nevoiti sa lege un barbat de scaunul pe care statea dupa ce acesta a inceput sa se comporte ciudat si voia sa.

Primul parc Disney din China - o investitie de 5,5 miliarde dolari

Primul parc tematic Disney din China a fost inaugurat ieri, la Shanghai, investitia realizata de compania americana Walt Disney Co. in tara asiatica ridicandu-se la 5,5 miliarde de dolari.

Acest barbat a socat angajatii si clientii unei banci. Cum era imbracat - FOTO

Vara este aproape si temperaturile sunt din ce in ce mai mari. Barbatul din imaginea de mai jos este cu siguranta dintre cei care suporta mai mai greu caldura. Asa ca nici nu mai baga de seama ca.

Vreme extrema, in Romania. Premierul solicita masuri urgente pentru zonele cu risc

Premierul Dacian Ciolos a convocat pentru marti, 21 iunie, incepand cu ora 8. 30, o videoconferinta cu prefectii si autoritatile responsabile pentru gestionarea situatiilor de urgenta.

Echipajele din Romania si Republica Moldova colaboreaza pentru salvarea unei tinere care a disparut in apele Prutului

O tanara care a disparut, duminica, in apele Prutului, sunt cautate de mai multe echipaje ale Inspectoratului Situatii de Urgenta, SMURD si Serviciului Judetean de Ambulanta din Iasi, precum si de echipaje de ajutor din Republica Moldova.

Locuitorii unei comune din Buzau, din nou la urne dupa ce in 5 iunie primii doi clasati au obtinut numar egal de voturi

Locuitorii comunei buzoiene Valcelele se prezinta din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce, la scrutinul din 5 iunie, primii doi clasati - candidatul PSD Dumitru Spita si candidatul UNPR Liviu Baragan - au obtinut acelasi numar de.

Icoana ascunsa de ochii credinciosilor. De ce o fresca a unei biserici din Ardeal sta mai mult acoperita - FOTO

Undeva in partea sudica a muntilor Zarand, in Valea Almasului din Transilvania, se afla o mica biserica din lemn. Desi seamana cu celelalte lacase de cult din zona, in interior ascunde un .

UPDATE. Elevii de clasa a VIII-a intra in vacanta. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la festivitatea de absolvire a unei scoli din Bacau

Elevii de clasa a VIII intra, de vineri, in vacanta, urmand ca in perioada 27 - 29 iunie sa sustina probele scrise la Evaluarea Nationala, informeaza Ministerul Educatiei. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la o scoala din Bacau, a vorbit despre abandonul scolar.

FOTO + VIDEO. Aproximativ 50.000 de persoane au tinut un moment de reculegere pentru victimele atacului armat din Orlando

Zeci de mii de persoane s-au adunat, duminica seara, in orasul american Orlando, pentru a aduce un omagiu victimelor atacului armat care a avut loc in urma cu o saptamana, intr-un club frecventat de persoane din comunitatea LGBTQ.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )