Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masuri EXCEPTIONALE luate de Ministerul Educatiei pentru Bacalaureatul din toamna. Ce se intampla cu EXAMENUL

Antena3 Antena3,
Masuri EXCEPTIONALE luate de Ministerul Educatiei pentru Bacalaureatul din toamna. Ce se intampla cu EXAMENUL

In Bucuresti, examenul de bacalaureat va fi organizat, in aceasta sesiune, doar in colegiile nationale si in unitatile de invatamant mai serioase. in acest fel, conducerea Inspectoratului Scolar. continuă pe Antena3

Elevii de 10 ai Oltului, premiati miercuri cu 3.000 lei de Ministerul Educatiei

Asteptarea a ajuns la final pentru elevii din judetul Olt care, la prima sesiune din iunie-iulie a. c. , au reusit performanta de invidiat de a obtine media 10. Banii au fost virati deja de Ministerul Educatiei, iar elevii anterior mentionati - sapte la numar, vor intra in posesia premiilor de cate 3. 000 lei in cursul zilei de miercuri 21 august.

Elevii de 10 ai Clujului la BAC primesc cate 3.000 de lei de la Ministerul Educatiei

Absolventii de 10 ai Clujului la Bacalaureat 2013 sunt premiati de Ministerul Educatiei cu cate 3. 000 de lei. Banii au fost virati azi, 19 august, de catre Inspectoratul Scolar Cluj spre scolile unde au absolvit cei noua elevi. Acestia vor intra in posesia banilor in urmatoarele doua-trei zile.

BAC 2013. Ministerul Educatiei declanseaza o campanie impotriva coruptiei.

Ministerul Educatiei Nationale va derula in perioada 1 - 27 septembrie o campanie de informare prin intermediul difuzarii unor spoturi audio la posturile de radio, publicarii de materiale in presa scrisa, dar si online, in cadrul unui proiect ce are ca obiectiv diagnoza fenomenului de coruptie la nivelul invatamantului preuniversitar, informarea si formarea decidentilor in domeniul anticoruptiei si dezvoltarea unei strategii anticoruptie in educatie, informeaza .

Cea mai slaba clasare pentru Tecau din ultimii trei ani: Romanul a ajuns pe locul 29 ATP, dupa ce a pierdut 12 pozitii

Tenismenul Horia Tecau a ajuns pe locul 29 ATP dupa ce a pierdut 12 pozitii, in clasamentul jucatorilor de dublu, reusind cea mai slaba clasificare din ultimii trei ani. Coborarea lui Tecau in clasamentul ATP s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )