Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce masuri noi apar in decretul de prelungire a starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
Ce masuri noi apar in decretul de prelungire a starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca odata cu decretul de prelungire a starii de urgenta au fost adaugate noi masuri pentru a fi combatuta pandemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Parlamentul se reuneste joi sa decida daca aproba sau nu decretul de prelungire a starii de urgenta. Cum se pozitioneaza partidele

Parlamentul se intalneste joi, la ora 12. 00, in sedinta comuna pentru a dezbate si aproba decretul de prelungire a starii de urgenta. Sedinta are loc in contextul in care patru partide parlamentare au anuntat ca nu sunt de acord cu mentinerea starii de urgenta daca aceasta nu va fi insotita de un plan de masuri economice. Daca Parlamentul nu aproba decretul care prelungeste starea de urgenta cu 30 de zile , presedintele este nevoit sa-l retraga.

Presedintele Iohannis - asteptat sa emita decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea sa emita marti decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile. Pe 6 aprilie, seful statului a anuntat ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta, scrie Agerpres. Tragand linie si adunand, am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta. in acest fel, am solicitat Guvernului sa vina cu propuneri pentru a fi incluse in acest decret. in cursul acestei saptamani vom elabora textul decretului si la inceputul saptamanii viitoare voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgenta cu inca o luna de zile, a afirmat saptamana trecuta Iohannis.

Iohannis ar putea emite azi decretul de prelungire a starii de urgenta cu 30 de zile. Ce se intampla daca Parlamentul nu e de acord

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, conform anuntului facut in urma cu o saptamana,.

Surse. Iohannis semneaza marti decretul de prelungire a starii de urgenta. Primele 30 de zile expira maine. Cand se reuneste Parlamentul

Presedintele Klaus Iohannis va semna marti decretul privind prelungirea starii de urgenta in Romania cu inca o luna, sustin surse politice pentru Adevarul. Primele 30 de zile expira marti, 14 aprilie, la ora 24. Asadar, noul decret al presedintelui va intra in vigoare miercuri.

Kelemen: Recomand ca UDMR sa voteze in Parlament decretul de prelungire a starii de urgenta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca recomanda colegilor sai parlamentari ca Uniunea sa voteze in Parlament decretul emis marti de presedintele Klaus Iohannis privind prelungirea starii de urgenta cu o luna.

Decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca de 30 zile a fost emis. Iohannis: Relaxarea restrictiilor, ceruta cu inconstienta de unii politicieni, ar facilita raspandirea coronavirusului. Scolile raman inchise

Presedintele Klaus Iohannis a emis, marti, decretul pentru prelungirea starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru inca 30 de zile. Seful statului este de parere ca o relaxare a restrictiilor,.

Care sunt masurile incluse in decretul pentru prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, masurile incluse in decretul privind prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile.

Angajatii din spitale, din domeniul asistentei sociale, apararii, ordinii publice si securitatii nationale nu pot demisiona pe perioada starii de urgenta

Angajatii din spitale, din domeniul asistentei sociale, precum si din institutiile din domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale nu pot demisiona pe perioada starii de urgenta, prevede decretul de prelungire a starii de urgenta semnat marti de presedintele Klaus Iohannis. De asemenea, in cazul angajatilor din aceste domenii care si-au depus deja demisiile, perioada de preaviz de 30 de zile in cele mai multe cazuri) se suspenda in acest moment si va continua sa curga dupa incetarea starii de urgenta, mai prevede decretul.

Decretul presedintelui Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei (oficial)

Decretul semnat marti de presedintele domnul Klaus Iohannis privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei cu 30 de zile a fost publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Ora 14.00. Klaus Iohannis vorbeste despre prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis va avea, de la ora 14. 00, o declaratie de presa pe tema decretului de prelungire a starii de urgenta pentru inca o luna. Primele 30 de zile expira marti, 14 aprilie, la ora 24. Asadar, noul decret al presedintelui va intra in vigoare miercuri. Tot miercuri, Parlamentul se va reuni pentru a aproba decizia presedintelui, cauzata de coronavirus, sustin sursele citate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )