Libnet.ro
UNICEF

13:00

Masurile restrictive din Italia prelungite. Cand ar putea reveni fotbalul

Online Sport Online Sport,
Masurile restrictive din Italia prelungite. Cand ar putea reveni fotbalul

Guvernul italian a anuntat, vineri seara, prelungirea masurilor de izolare si carantina a populatiei pentru stoparea raspandirii noului virus gripal Sars-Cov-2. continuă pe Online Sport

Medicii romani care isi ajuta colegii din Italia: Vom da maximul posibil

Cei 11 medici si 3 infirmiere din Romania care ajuta la tratarea bolnavilor din Italia au ajuns intr-un spital de langa Milano, una dintre cele mai afectate zone de pandemia de coronavirus. Vom da maximul posibil, promit membrii delegatiei romane.

Emisiunea Romanii au Talent se opreste din cauza pandemiei. Cand vor fi live-urile?

La fel cum s-a intamplat si cu multe alte show-uri de televiziune in aceasta perioada, emisiunea Romanii au Talent se opreste din cauza pandemiei. Cand vor fi live-urile? .

Un cuplu din Iasi, care s-a intors din Italia, a refuzat sa intre in carantina si a primit amenda dupa ce a provocat scandal

Un cuplu din Iasi, barbat si femeie, au refuzat sa intre in carantina institutionalizata timp de 14 zile, dupa ce s-au intors din Italia.

CORONAVIRUS |Lombardia, centrul epidemiei de COVID-19 din Italia. Erorile din sistemul medical

Bilantul fatalitatilor din peninsula a urcat la 17,127 de persoane, Italia fiind tara cu cele mai multe decese la nivel mondial, cauzate de COVID-19. Totodata, bilantul persoanelor depistate pozitiv cu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )