Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un matematician, un medic si un inginer electronist, in cursa pentru sefia Academiei Romane

Adevărul Adevărul,
Un matematician, un medic si un inginer electronist, in cursa pentru sefia Academiei Romane

Matematicianul Viorel Barbu, inginerul electronist Ionel Valentin Vlad si medicul Victor Voicu candideaza la functia de presedinte al Academiei Romane. Alegerile pentru conducerea celui mai inalt for cultural si stiintific al Romaniei vor avea loc marti. continuă pe Adevărul

Un matematician, un medic si un inginer electronist, in cursa pentru sefia Academiei Romane. Marti au loc alegerile

Matematicianul Viorel Barbu, inginerul electronist Ionel Valentin Vlad si medicul Victor Voicu candideaza la functia de presedinte al Academiei Romane. Alegerile pentru conducerea celui mai inalt for cultural si stiintific al Romaniei vor avea loc marti.

Lupta pentru sefia Academiei Romane: cine sunt cei trei competitori si culisele politice ale competitiei

O lupta acerba se da la Academie. Trei candidati foarte diferiti ca statura stiintifica si imagine publica isi disputa pe 8 aprilie functia de presedinte. Viorel Barbu, un savant cu mii de citari in publicatii stiintifice internationale, dar care a fluierat in biserica in 2012 votand plagiat pentru teza de doctorat a lui Victor Ponta, Valentin Vlad, un academician care, desi dezavueaza influenta politica, se bucura de sprijinul PSD, si Victor Voicu, un farmacolog care a demonstrat ca stie sa faca afaceri de zeci de milioane de euro, fost consilier prezidential sub Crin Antonescu.

Adomnitei, favorit pentru sefia PNL Iasi

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, si un consilier judetean candideaza la sefia PNL Iasi, filiala condusa timp de 10 ani de Relu Fenechiu, relateaza Mediafax. Alegerile vor avea loc sambata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )