Libnet.ro
UNICEF

08:00

Matteo Renzi, pe cale sa redevina presedintele Partidului Democrat italian

Hotnews Hotnews,
 Matteo Renzi, pe cale sa redevina presedintele Partidului Democrat italian

Matteo Renzi ar urma sa castige duminica seara cu un avans considerabil sefia Partidului Democrat, la doar cinci luni dupa ce a demisionat din pozitia de premier ca urmare a esecului inregistrat in referendumul constitutional din Italia, scrie DPA, citata de News. ro. continuă pe Hotnews

Alegeri pentru sefia Partidului Democrat din Italia. Fostul premier Matteo Renzi pleaca din pole position. Si romanii din Peninsula pot vota

Fostul premier italian Matteo Renzi este favorit pentru a prelua conducerea Partidului Democrat PD, centru-stanga) cu prilejul unui scrutin popular organizat duminica .

Presedintele partidului e persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, intr-o emisiune televizata, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale, arata Agerpres.

Gabriela Firea: Presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidat la prezidentiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca intotdeauna presedintele partidului este persoana cea mai indreptatita sa fie candidatul acelei formatiuni politice la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )