Libnet.ro
UNICEF

12:00

Max Biaggi, la spital dupa ce a suferit un accident de motocicleta in timpul unui antrenament la Latina

Hotnews Hotnews,
 Max Biaggi, la spital dupa ce a suferit un accident de motocicleta in timpul unui antrenament la Latina

Max Biaggi, fost cvadruplu campion mondial la clasa 250 cc si dublu campion mondial la Superbike, a suferit un accident, vineri, in timpul unui antrenament la Latina. Biaggi, in varsta de 45 de ani, a fost transportat cu elicopterul la un spital din Roma, relateaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Max Biaggi, la spital dupa ce a suferit un accident de motocicleta in timpul unui antrenament

Max Biaggi, fost cvadruplu campion mondial la clasa 250 cc si dublu campion mondial la Superbike, a suferit un accident, vineri, in timpul unui antrenament la Latina. Biaggi, in varsta de 45 de ani, a fost transportat cu elicopterul la un spital din Roma, relateaza L'Equipe.

Multiplu campion mondial la motociclism, in spital dupa ce a suferit un accident la antrenament (FOTO)

Italianul Max Biaggi, fost cvadruplu campion mondial la clasa 250 cc din cadrul motomondialului de viteza si dublu campion mondial la Superbike, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident.

Artistul britanic Phil Collins a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a fost gasit prabusit pe podeaua din camera sa de hotel

Phil Collins a fost transportat la spital, dupa ce a cazut, in noaptea de miercuri spre joi, in camera sa de hotel. Ca urmare a acestui incident, cantaretul si-a amanat urmatoarele doua concerte pe care le avea programate in aceasta saptamana la Londra.

Cristian Boureanu, DE URGENTA la spital dupa scandalul din trafic! Ce a patit fostul deputat in timpul audierilor

Dupa scandalul iscat in trafic, fostului deputat Cristian Boureanu i s-a facut rau in timpul audierilor si a ajuns la spital. Acesta a fost transportat la spital cu o ambulanta. Fostul deputat.

Cristian Boureanu a ajuns la spital, dupa scandalul din trafic. Fostului deputat i s-a facut rau in timpul audierilor

Dupa scandalul iscat in trafic, fostului deputat Cristian Boureanu i s-a facut rau in timpul audierilor si a ajuns la spital. Acesta a fost transportat la spital cu o ambulanta. Fostul deputat.

Boureanu, la spital dupa ce i s-a facut rau in sectia de politie. Care e starea sa de sanatate

Cristian Boureanu este la un pas de arest dupa ce a lovit un politist. Fostul deputat s-a crezut mai presus de lege si a facut un circ incredibil in momentul in care soferul sau a fost oprit la un.

Tipete din rezerva in care este internat Cristian Boureanu! Fostul politician, la spital dupa un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu a ajuns la Spitalul Floreasca, dupa cea facut scandal in trafic cu politistii de la Rutiera. Boureanu i-a injurat pe politisti, i-a amenintat si l-a lovit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )