Libnet.ro
UNICEF

18:00

MAZILIREA lui Serban Nicolae: Cine sunt PSD-istii care vor coabitarea cu SISTEMUL si care este pozitia lui Dragnea. Informatii de culise

B1 B1,
MAZILIREA lui Serban Nicolae: Cine sunt PSD-istii care vor coabitarea cu SISTEMUL si care este pozitia lui Dragnea. Informatii de culise

Sedinta cu scantei, miercuri, la PSD. Serban Nicolae a fost mazilit, fiind acuzat ca acuzat ca a actionat singur atunci cand a introdus amendamentele si a votat gratierea faptelor de. continuă pe B1

Serban Nicolae, despre sanctiunile pe care le risca in PSD: Nu am nicio apasare

Presedintele Comisiei juridice, senatorul Serban Nicolae, a vorbit, luni, la Antena 3, despreComitetul Executiv National al PSD, care se va reuni miercuri pentru a discuta pozitia sa in partid, dupa.

Atac fara precedent al unui deputat PSD la adresa lui Dragnea dupa mazilirea lui Serban Nicolae. Eu sunt un om liber. Nu vorbesc doar in baie

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut, miercuri seara, un atac dur la adresa liderului social-democrat Liviu Dragnea, dupa ce presedintele PSD si conducerea nationala a partidului au decis sa-l lase pe Serban Nicolae fara functiile de lider de grup si presedinte al Comisiei juridice din Senat.

Tinichigiii Dreptului: Presedintii comisiilor juridice din Parlament, Serban Nicolae si Eugen Nicolicea, sunt extrem de discreti cu studiile lor. Cei doi se afla in prima linie in chestiunea gratierii coruptilor |ANALIZA

Presedintii comisiilor juridice din Parlament sunt extrem de discreti cu studiile lor. Eugen Nicolicea nu are experienta in domeniu. Serban Nicolae a terminat o facultate de drept, trecuta la secret, si a obtinut prima slujba onorabila abia dupa varsta de 30 de ani. Din biografia de senator a scos perioada in care a fost muncitor.

Serban Nicolae: L-am auzit pe distinsul Chirila Tudor spunand ca nu e de acord sa fie gratiati coruptii si penalii. Eu inteleg cu zdringhi-zdringhi, dar toti coruptii sunt penali. De gratiat se gratiaza doar penali, ca asta e logica! (VIDEO)

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae PSD), a sustinut pentru B1 TV ca nu exista niciun joc de imagine si ca nu are nicio intelegere cu Liviu Dragnea sau cu Traian Basescu in ce.

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene Deputatul Nicolae Bacalbasa a fost suspendat pentru sase luni din PSD deoarece partidul nu poate fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene, a anuntat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca, daca Bacalbasa nu isi va revizui comportamentul, atunci va fi adoptata o masura mai dura impotriva sa. *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

UPDATE Serban Nicolae, inlocuit de Robert Cazanciuc la sefia comisiei juridice din Senat si de Mihai Fifor in fruntea grupului de senatori PSD. Dragnea l-a intrebat in sedinta daca el i-a spus sa propuna gratierea coruptilor - surse

Conducerea extinsa a PSD - comitetul national executiv - a decis in sedinta miercuri dimineata inlocuirea senatorului Serban Nicolae atat in functia de presedinte al comisiei juridice - cu Robert Cazanciu, fost ministru al Justitie - precum si in cea de lider de grul al senatorilor PSD - cu Mihai Fifor, fost lider de grup in legislatura trecuta. Sanctiunile vin dupa ce Nicolae a propus si votat in sedinta comisiei gratierea faptelor de coruptie. Potrivit unor surse participante la sedinta CEx, liderul PSD Liviu Dragnea, care declarase ca nu sustine gratierea faptelor de coruptie, l-ar fi intrebat pe Nicolae de mai multe ori in fata celor prezenti daca el l-a pus sa propuna acest lucru pentru ca l-ar ajuta pe el personal, iar Nicolae ar fi raspuns ca nu.

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca nu il intereseaza cum iese Legea gratierii din Senat pentru ca nu va permite dezbaterea proiectului in Camera Deputatilor pana cand nu va avea garantii din partea Guvernului ca aceasta face parte dintr-un pachet legislativ care va rezolva problemele din penitenciare. *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica, au declarat surse din partid *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat .

Liviu Dragnea ii ameninta cu sanctiuni pe Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va participa, joi, la receptie si la intalnirea cu seful Executivului european, Jean Claude Juncker, la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis. Totodata, liderul social-democratior a mai subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

Serban Nicolae, despre inlocuirea sa de la sefia Comisiei juridice si de la conducerea grupului PSD de la Senat: Nu-mi schimb parerile si nu fac compromisuri(VIDEO)

Serban Nicolae si-a pierdut miercuri functiile de presedinte al comisiei juridice din Senat si de lider al senatorilor social-democrati, dupa ce acesta adus o serie de amendamente la Legea gratierii cu care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )