Libnet.ro
UNICEF

10:00

MDRT: Consiliile judetene vor putea demara procedurile pentru transportul rutier judetean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MDRT: Consiliile judetene vor putea demara procedurile pentru transportul rutier judetean

Consiliile judetene vor putea demara, in perioada imediat urmatoare, procedurile de atribuire catre operatorii de transport a traseelor pentru transportul rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judetean, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRT), primit la redactie. continuă pe Ziarul Bursa

Ce vor putea vedea romanii la Televiziunea Nationala. Niciodata nu a mai fost difuzat asa ceva la TVR

Romanii vor putea vedea la TVR concerte de muzica religioasa si slujbe de la Catedrala patriarhala. Cele doua institutii isi propun promovarea constanta a valorilor romanesti autentice, spirituale si.

Mugur Isarescu a criticat DUR aceasta lege. Romanii vor putea sa isi faca DREPTATE in sfarsit

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie. Executivul a decis sa nu mai amane aplicarea legii pana in februarie 2014, si permite.

Clauzele abuzive din contractele bancare vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Guvernul a decis sa nu sa nu mai amane posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de de prestari servicii, inclusiv credite bancare. Clauzele abuzive vor putea fi denuntate de la 1 octombrie.

Clauzele abuzive din contracte de prestari servicii, inclusiv in credite, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie. Proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana.

Locurile de parcare se vor putea inchiria pe cinci ani

Daca acum locul de parcare putea fi rezervat doar pentru un an, Primaria Brasov vrea sa extinda acest termen. Decizia vine atat in sprijinul brasovenilor, dar si ca o asigurare pentru Primarie ca isi va incasa impozitul pe locurile de parcare.

Cu cat vor senatorii din Comisia pentru Munca sa majoreze alocatiile pentru copii.

Senatorii din Comisia de Munca au dezbatut, marti, o propunere legislativa de majorare a alocatiei pentru copii de la 42 la 200 de lei, hotarand sa amane votul pentru a o putea invita pe ministrul Muncii, Mariana Campeanu, astfel incat sa poata fi stabilit cuantumul ce poate fi suportat din buget, transmite Mediafax. Comisia a dezbatut propunerea legislativa de modificare a Legii 61/1993 privind alocatia de stat pentru copii in sensul majorarii acesteia de la 42 lei la 200 lei pentru copiii cu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )