Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mechel a raportat o pierdere de 2,2 miliarde dolari la 9 luni, cea mai mare din ultimul deceniu

Hotnews Hotnews,
 Mechel a raportat o pierdere de 2,2 miliarde dolari la 9 luni, cea mai mare din ultimul deceniu

Grupul rus Mechel a raportat o pierdere de 2,25 miliarde de dolari pentru primele noua luni din acest an, cea mai mare din ultimii 10 ani, potrivit datelor Bloomberg, cauzata in principal de deteriorarea situatiei economice, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

BlackBerry a inregistrat in trimestrul trei pierderi de 4,4 miliarde dolari

Producatorul canadian de smartphone-uri BlackBerry a inregistrat in trimestrul al treilea pierderi de 4,4 miliarde dolari, din cauza unor costuri exceptionale, comparativ cu 9 milioane de dolari profit in aceeasi perioada anul trecut, in timp ce veniturile s-au injumatatit la 1,2 miliarde dolari, transmite Mediafax.

Ucraina a primit prima transa din finantarea de 15 miliarde dolari promisa de Rusia

Ucraina a primit prima transa din finantarea de 15 miliarde dolari promisa de Rusia, in valoare de 3 miliarde de dolari, a anuntat ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, potrivit Mediafax. Linia de.

BlackBerry a inregistrat in trimestrul trei pierderi de 4,4 miliarde dolari, la venituri de 1,2 miliarde dolari

BlackBerry a inregistrat in trimestrul al treilea pierderi de 4,4 miliarde de dolari, din cauza unor costuri exceptionale, comparativ cu 9 milioane de dolari profit in aceeasi perioada anul trecut. Veniturile.

Guvernul japonez a adoptat un BUGET RECORD de peste 920 MILIARDE DOLARI

Guvernul japonez a adoptat un buget record de peste 920 miliarde de dolari pentru urmatorul an fiscal, care cuprinde cresterea cheltuielilor de securitate sociala, aparare si investitii publice, vizand in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )