Libnet.ro
UNICEF

21:45

Meci pierdut la masa verde in Champions League pentru coronavirus

Online Sport Online Sport,
Meci pierdut la masa verde in Champions League pentru coronavirus

UEFA a anuntat, miercuri seara, verdictul in cazul partidei Drita Kosovo)-Linfield Irlanda de nord) din runda preliminara a noului sezon de Champions League. continuă pe Online Sport

Meci de Champions League anulat din cauza covid!

Pandemia de coronavirus loveste din nou in sport si o partida din Champions League a fost anulata din cauza aparitiei a doua cazuri de infestare cu noul virus gripal.

Champions League: CFR Cluj a aflat numele posibilului adversar din turul doi preliminar - Meci dificil

Luni a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din turul doi preliminar al Champions League, faza a competitiei unde CFR Cluj ar putea da peste Dinamo Zagreb, campioana Croatiei.

CFR Cluj, misiune dificila in turul 2 preliminar in Champions League. Singurul avantaj e terenul propriu

Campioana Romaniei va avea o misiune dificila daca trece de Floriana din Malta si ajunge in turul 2 preliminar al Champions League.

Champions League: incep duelurile din sferturi - Atalanta vs PSG, meciul zilei

De miercuri si pana sambata vor avea loc meciurile din sferturile Champions League la fotbal, duelurile urmand sa se dispute intr-o singura mansa, eliminatorie, la Lisabona. Aceasta faza a competitiei va debuta cu partida dintre Atalanta si PSG.

Rafila, anuntul zilei despre vaccinul pentru coronavirus. Ce a declarat medicul

In acest moment sunt 2. 729 de persoane au murit in Romania, pana acum, din cauza infectarii cu COVID 19, iar lupta disperata pentru obtinerea unui posibil vaccin se da la nivel mondial. Romania s-a inscris pe lista pentru vaccinul anti COVID-19 Cu un dramatic bilant, in acest moment, de 62. 547 de cazuri de infectari cu .

Nemtii ii privesc de sus: Ar trebui sa facem prea multe lucruri proaste pentru a pierde in fata acestei Barcelona

Unul dintre cele mai interesante dueluri din sferturile Champions League va avea loc intre Barcelona si Bayern. Razboiul declaratiilor a inceput deja, iar Lothar Matthaus, fosta mare glorie a fotbalului german, a precizat ca Bayern ar trebui sa faca prea multe lucruri proaste pentru a pierde in fata acestei Barcelona.

EXCLUSIV Ce spun specialistii despre scaderea numarului de teste pentru coronavirus: Este o confirmare ca nu s-a marit capacitatea de testare pentru a tine pasul cu valul doi,cum s-a facut in valul unu

EXCLUSIV Medicul Timisorean, Octavian Jurma, cunoscut pentru predictiile sale legate de evolutia pandemiei de coronavirus in Romania, a oferit pentru B1. RO noi precizari referitoare la scaderea numarului de te.

Randox Laboratories, obligata de autoritatile britanice sa recheme 741.000 de kituri de testare pentru coronavirus

Randox Laboratories, producator de echipamente medicale din Irlanda de Nord, este obligata de autoritatile de reglementare a sectorului medical din Marea Britanie sa recheme pana la 741. 000 de kituri de testare pentru noul coronavirus din programul national de testare si de urmarire, ca masura de precautie, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )