Libnet.ro
UNICEF

01:06

Media Music Awards au devenit cele mai iubite premii muzicale din Romania pe Facebook!

ADPM ADPM,
Media Music Awards au devenit cele mai iubite premii muzicale din Romania pe Facebook!

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce se va desfasura anul acesta pe 18 septembrie la Sibiu, a devenit cea mai iubita manifestare de acest tip din Romania, judecand dupa numarul fanilor si dupa gradul de interactiune al acestora pe Facebook. continuă pe ADPM

Elena Gheorghe, Anda Adam, Giulia si Raluka, decoltee si rochii transparente! Cele mai curajoase aparitii de la Media Music Awards!

Elena Gheorghe, Anda Adam, Giulia Anghelescu si Raluka au fost doar cateva dintre vedetele care au mizat pe sex-appeal la ceremoniile Media MusicAwards din anii trecuti. Artistele au aparut la panoul oficial in rochii decoltate, mulate pe trup, cu despicaturi inalte ce le-au dezvelit picioarele sau cu vestimentatii transparente. Au ajuns astfel tinta fotografilor prezenti la eveniment care au generat o avalansa de blitzuri atunci cand au sosit pe covorul verde al ceremoniei.

Lista castigatorilor la MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry revendica principalele premii

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California, informeaza Mediafax, citand Reuters. Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat editia de anul acesta a MTV Video Music Awards VMA), cu Miley Cyrus si Beyonce oferind doua dintre cele mai emotionante momente ale galei.

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock.

FOTO Tinutele extrem de sumare, in topul preferintelor la gala MTV Video Music Awards 2014

Galele de decernare din industria divertismentului nu mai sunt de multa vreme doar un simplu spectacol care premiaza performantele artistice, ci un eveniment plin de eleganta, extravaganta si culoare. Ceremonia de decernare a premiile MTV Video Music Awards nu a facut exceptie, celebritatile uimind, in mod placut sau nu, spectatorii si telespectatorii cu tinutele alese, multe dintre ele extrem de sumare.

MTV Video Music Awards: Wrecking Ball al artistei Miley Cyrus, desemnat videoclipul anului

Gala premiilor MTV - Video Music Awards 2014 s-a desfasurat duminica seara in Los Angeles, in cadrul careia au fost premiate videoclipurile mai multor artisti, printre laureati numarandu-se Miley Cyrus,.

Cele mai controversate momente din istoria premiilor MTV: de la sarutul dintre Madonna si Britney Spears la rochia din carne purtata de Lady Gaga

In aceasta seara pe scena MTV Video Music Awards VMA) vor fi prezente vedete precum Beyonce, Nicki Minaj si Taylor Swift. Nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea artistilor, avand in vedere istoria tumultoasa a galei: in 1992, Nirvana a cantat o melodie interzisa, in 2003, Madonna s-a sarutat cu Britney Spears si cu Christina Aguilera, iar, in 2009, Lady Gaga s-a spanzurat pe scena.

Cine sunt castigatorii premiilor MTV Video Music Awards 2014

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Lista completa la Oscarurile televiziunii

Drama Breaking Bad si comedia Modern Family au fost votate cele mai bune seriale la Premiile Emmy 2014. Productia Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014,.

VIDEO Filmul cu supereroi Gardienii Galaxiei, cele mai mari incasari din aceasta vara, in SUA

SF-ul de actiune Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei a devenit filmul cu cele mai mari incasari, din aceasta vara, la box office-ul nord-american, depasind blockbusterele Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2, scrie The Hollywood Reporter.

Brasovul risca sa-si piarda istoria scrisa. Locul cu cele mai valoroase documente nu a mai fost renovat din 1950

Brasovul risca sa-si piarda o parte din istoria scrisa. Cladirea Arhivelor Statului este in paragina. De la cele mai vechi documente legate de oras, pana la cele mai noi, toate zac intre pereti plini de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )