Libnet.ro
UNICEF

07:30

Medic arestat pentru luare de MITA

Antena3 Antena3,
Medic arestat pentru luare de MITA

Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de. continuă pe Antena3

Medic din Brasov, condamnat la inchisoare cu EXECUTARE pentru luare de mita

Medicul brasovean Adrian Ienea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. El oferea contra cost zeci de certificare de handicap false, la Sibiu.

Un medic din cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Adrian Marius Stefan, medic in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, informeaza Mediafax. Decizia judecatorilor de la.

Doua angajate ale DRDP Giurgiu, arestate preventiv pentru luare de mita

Doua angajate ale DRDP - Agentia de Control si incasare Giurgiu, Sectia de Control si Taxare, au fost surprins in flagrant cand luau mita. Daniela Hritcu, fost vicepresedinte al PDL Giurgiu, a fost prinsa.

Tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut recordul la spagi (VIDEO)

Zece medici si asistenti, adica tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea, format din zece medici si asistenti, au fost arestati pentru 30 de zile, dupa ce au batut recordul la spagi, scrie A.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )