Libnet.ro
UNICEF

14:00

Medic chirurg din Constanta si doi anestezisti, retinuti dupa ce au luat mita 3.000 de lei pentru o operatie pe cord

B1 B1,
Medic chirurg din Constanta si doi anestezisti, retinuti dupa ce au luat mita 3.000 de lei pentru o operatie pe cord

Seful Clinicii de Cardiologie si Chirurgie cardiovasculara din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Marius Militaru, a fost retinut luni, alaturi de doi medici anestezisti, fiind acuzati de luare de. continuă pe B1

UPDATE Spaga de 1000 lei la Spitalul Judetean Constanta. Un medic si doi anestezisti au fost ridicati de procurorii anticoruptie

Trei medici cunoscuti din Constanta au fost retinuti de procurorii DNA pentru presupuse fapte de coruptie. Surse apropiate anchetei spun ca acestia ar fi cerut spaga pentru a opera un pacient cu dublu bypass.

Spaga de 3.000 lei la Spitalul Judetean Constanta. Doi medici au fost ridicati de procurorii anticoruptie

Doi medici cunoscuti din Constanta au fost retinuti de procurorii DNA pentru presupuse fapte de coruptie. Surse apropiate anchetei spun ca acestia ar fi cerut spaga pentru a-i opera pe pacientii cu probleme cardiologice.

Spargere in cea mai sigura zona din Romania. Doi civili au furat laptopurile militarilor americani de la Kogalniceanu

Doi angajati civili au unor firme care isi desfasoara activitatea in Baza Militara Americana de la Mihail Kogalniceanu au fost dati pe mana anchetatorilor dupa ce au furat mai multe laptopuri.

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, ca inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. Omul a povestit ca, la cateva minute dupa prabusire, resturile aparatului.

Prima marturie de la locul tragediei aviatice din Constanta. Se auzeau glasuri de oameni care strigau: Salvati-ne, inghetam!

Un martor al accidentului aviatic petrecut in Constanta a povestit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cum a decurs operatiunea de salvare. La 16. 10, stateam pe terasa si am vazut elicopterul care cobora destul.

Criza ostaticilor din Sydney s-a incheiat, dupa ce politia a luat cu asalt cafeneaua: Atacatorul ar fi fost ucis (VIDEO)

Dupa aproape 17 ore de la debutul crizei ostaticilor din Sydney, situatia a fost remediata printr-o interventie a politiei australiene, care a luat cu asalt cafeneaua Lindt Chocolat Cafe, unde mai multe persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )