Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic din Galati, retinut dupa ce a fost prins cand lua mita

Antena3 Antena3,
Medic din Galati, retinut dupa ce a fost prins cand lua mita

Un medic urolog de la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati a fost retinut, joi, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 1. 000 de lei pentru a opera un pacient, el urmand sa fie prezentat. continuă pe Antena3

Medic din Galati retinut de procurori pentru ca a cerut mita de la un pacient pe care urma sa-l opereze

Urologul Dumitru Tuta este acuzat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati ca ar fi primit o mita de 1. 000 de lei de la un pacient care urma sa fie operat.

Tanar urmarit general, prins cand incerca sa iasa din tara cu actele altei persoane

Un tanar urmarit general pentru ca are de executat o condamnare la inchisoare de patru ani a fost prins, miercuri seara, incercand sa paraseasca Romania prin Vama Bors, folosind actul de identitate al.

Aproape ZBURA. Sofer prins cand conducea cu 217 km/h

Un tanar de 21 de ani, care a fost prins de Politie conducand cu o viteza de 217 kilometri pe ora pe autostrada A3 intre Turda si Bors, s-a ales fara permis si bun de plata. Politistii Biroului de Politie.

Fostul deputat Mihai Banu, retinut dupa ce a fost acuzat ca a luat spaga 270.000 de euro

Fostul deputat Mihai Banu, acuzat de DNA ca, in urma cu trei ani, a luat spaga 270. 000 de euro de la patronul unei firme de constructii, a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii spun ca Banu l-ar.

Perchezitii la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, dupa ce un profesor a fost prins luand mita de 300 de lei de la un student

Politistii efectueaza joi 18 perchezitii la sediul Universitatii Eftimie Murgu din Resita, dar si la locuintele profesorilor. Perchezitiile vin dupa ce un profesor a fost prins in flagrant luand mita de.

Halterofilul moldovean Anatol Ciricu a fost prins dopat. Medalia de bronz castigata la Tbilisi ii va fi retrasa

Medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, halterofilul moldovean Anatol Ciricu, a fost suspendat pentru o perioada de 8 ani din sportul de performanta, dupa ce a fost prins dopat laCampionatul European din Georgia din acest an.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 GALATI Ce note au obtinut elevii din Galati dupa contestatii

Elevii din Galati afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

Cutitarul din Centrul Vechi a fost adus in Romania cu o cursa de linie

Tanarul suspectat ca, la jumatatea lunii mai, a injunghiat un barbat in Centrul Vechi al Capitalei, in urma unui conflict spontan, a fost adus, joi, in Romania dupa ce, in iunie, a fost prins in Spania, pe.

Un tanar dat urmarire generala a fost prins, in Vama Bors, incercand sa iasa din tara cu actele altei persoane

Un tanar a fost prins miercuri seara la Vama Bors, incercand sa paraseasca Romania folosind actul de identitate al iubitului surorii sale, informeaza Mediafax. Tanarul in varsta de 24 de ani, din.

Un politist de la Garda de Coasta a fost prins in flagrant luand mita 22.000 euro, in cazul tragediei de la Restaurantul Beirut

Un politist din Garda de Coasta Constanta a fost prins in flagrant, miercuri, de procurorii DNA, luand mita 22. 000 de euro pentru a interveni, prin intermediul unui var procuror si al altor persoane, in dosarul patronului restaurantului Beirut, care a ars anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )