Libnet.ro
UNICEF

06:30

Medic psihiatru, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare

România Liberă România Liberă,
Medic psihiatru, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare

Medicul psihiatru, Cristian Gheorghe Bellu Bengescu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care a admis ca prescria droguri unor toxicomani, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

iCCJ: Fosta sefa a Parchetului Judecatoriei Nasaud, Adriana Veturia Moldovan, a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea la doi ani de inchisoare cu executare a fostei sefe a Parchetului Judecatoriei Nasaud, Adriana Veturia Moldovan, pentru coruptie, informeaza Mediafax.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la 4 ani inchisoare cu executare

Fosta procuroare-sefa a Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, Angela Nicolae, a fost condamnata marti de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

Mama, la doi ani dupa operatia laparoscopica a fibromului uterin

O romanca de 38 de ani a reusit sa aduca pe lume un copil sanatos, dupa ce in urma cu doi ani a suferit o operatie de indepartare a unui fibrom uterin urias, printr-o interventie laparoscopica. Este o alternativa conservatoare care permite femeilor cu aceasta afectiune sa ramana insarcinate.

Romexpo va investi 10 milioane euro in urmatorii doi ani in extinderea spatiului expozitional

Complexul expozitional Romexpo din Bucuresti va relua lucrarile de extindere si modernizare, urmand sa investeasca 10 milioane de euro, in urmatorii doi ani, in extinderea suprafetei de expunere cu 36. 000 de metri patrati. Proiectul de extindere si modernizare presupune cresterea suprafetei interioare brute de expunere cu 36. 000 de metri patrati, prin construirea a doua pavilioane noi.

Romexpo va investi 10 MIL. euro in urmatorii doi ani in extinderea spatiului expozitional

Complexul expozitional Romexpo din Bucuresti va relua lucrarile de extindere si modernizare, urmand sa investeasca 10 milioane de euro, in urmatorii doi ani, in extinderea suprafetei de expunere cu 36. 000 de metri patrati.

Un renumit doctor roman, condamnat la inchisoare pentru ca a prescris droguri unor toxicomani

Un medic psihiatru a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a prescris droguri unor toxicomani. Cristian Gheorghe Bellu Bengescu semnase anterior un acord prin care isi recunoastea.

Birocratia din Parlament: Gigi Netoiu, condamnat in 2013, eliminat doi ani mai tarziu din randurile deputatilor

Camera Deputatilor va vota, miercuri, vacantarea postului de deputat al lui Gheorghe Netoiu, condamnat la inchisoare cu executare din 2013, a anuntat, secretarul Camerei Marcel Ciolacu, precizand ca Biroul Permanent a primit informarea din partea ICCJ privind condamnarea acestuia.

Numai de bine. Vizita copilului la stomatolog, recomandata de la doi ani

Ne urnim greu sa mergem la medicul stomatolog. Frica de medicul dentist pare mai degraba o afacere romaneasca. Ar trebui insa sa ne educam in acest sens, mai ales ca parinti, pentru a transmite o mostenire.

Ciurchea: Activarea cardului, la primul serviciu medical; cardul poate ramane neactivat si doi ani

Activarea cardului de sanatate se va face odata cu primul serviciu medical, nefiind necesar ca o persoana sa mearga special la medic pentru initializarea cardului, care poate sa ramana neactivat si un an sau doi, a declarat, luni, presedintele CNAS,.

Fosta sefa a Parchetului Judecatoriei Nasaud, Adriana Veturia Moldovan, condamnata definitiv la doi ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul sef al Parchetului Judecatoriei Nasaud, Adriana Veturia Moldovan, a fost condamnata definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani de inchisoare cu executare, pentru coruptie. Instanta a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )