Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic psihiatru, despre sistemul medical din Romania: Vreau sa se prabuseasca in ruina

B1 B1,
Medic psihiatru, despre sistemul medical din Romania: Vreau sa se prabuseasca in ruina

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu semneaza un editorial dur la adresa sistemului medical din Romania, sub numele Acuz. Publicat la inceputul lunii mai, medicul spune ca a primit destul aprecieri, dar si ca este ob. continuă pe B1

Un brasovean a vrut sa vorbeasca Europei despre situatia padurilor din Romania. Mesajul sau nu a fost prea bine primit la Curtea Europeana de Justitie

Erwin Albu, un cunoscut activist civic din Brasov, a plecat la sfarsitul lunii aprilie intr-o calatorie cu bicileta in orasele ce gazduiesc institutii ale Uniunii europene, transmite Romania Curata. Pe 9.

Protestul disperat al unui tanar medic: Vreau ca sistemul medical actual din Romania sa se prabuseasca in ruina

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a scris un editorial-protest extrem de dur la adresa sistemului medical actual din Romania.

PMP va depune in Parlament un proiect de lege privind organizarea si functionarea sistemul de sanatate din Romania care face referire la existenta unor case private de sanatate

Partidul Miscarea Populara va depune in Parlament un proiect de lege cu privire la organizarea si functionarea sistemul de sanatate dn Romania. Presedintele formatiunii, Eugen Tomac, sustine ca Romania are.

Filmul LIVE ajunge de vineri in 22 de orase din Romania

Debutul in regie al lui Vlad Paunescu, lungmetrajul LIVE va fi lansat de Castel Film de vineri in 38 de cinematografe din Romania. Pelicula ii are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,.

Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii

Telefoanele ZTE sunt unele mid-range, mai ales, dar din aceasta luna nu mai sunt la vanzare in Romania. Decizia a venit in instanta si compania nu a primit dreptul de a reporni vanzarile. eMAG este unul dintre retailerii care au interdictie de la import si vanzare. Vringo, o companie din New York, a reusit sa [] Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Terenurile si locuintele din Romania, inregistrate gratuit

Terenurile si locuintele din Romania sunt inregistrate gratuit incepand de astazi si pana in 2023, in cadrul Programului National de Cadastru si Carte Funciara, anunta intr-un comunicat de presa.

Leroy Merlin deschide in Ploiesti cel de-al treilea magazin din Romania

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide joi, 14 mai, la Ploiesti, cel de-al treilea magazin din Romania, situat in cadrul centrului comercial din comuna Blejoi, judetul Prahova si este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele Leroy Merlin.

Infopress Group, 25 de ani de istorie pe piata tipografica din Romania

Sub deviza De 25 de ani dam putere cuvintelor!, Infopress Group, punct de referinta pe piata tipografica din Romania, a aniversat joi, 7 mai 2015, 25 de ani de la infiintare printr-un eveniment al portilor deschise la Odorheiu Secuiesc.

Suceava este primul oras din Romania care va dota parcul auto cu automobile electrice

Suceava este primul oras din Romania care va implementa conceptul de electromobilitate cu vehicule electrice si puncte de incarcare, spune primarul Ion Lungu. Municipalitatea a primit aviz favorabil pentru demararea.

Proiectul care prevede infiintarea Academiei de Stiinte Juridice din Romania a fost adoptat in sedinta de Guvern de miercuri

In sedinta de Guvern de miercuri, plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege care prevede infiintarea Academiei de Stiinte Juridice din Romania ASJR). Initiativa legislativa a fost adoptata cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )